Cena rituálu: 30 x runa života
Po provedení rituálu Chýše druidů zvyšuje rekrut oživlého bahna (ale míň než bahenní jeskyně) a rekrut druidů v závislosti na množství run života (ale míň než velká louka). Neznám vzorečky těch počtů, takže nedokážu napsat přesněji..
Bažinný druid:
| Damage | Útok | Obrana | Iniciativa | Druhútoku | Životy | Hodnota | Kouzla, schopnosti a vlastnosti |
| 3 | 6 | 8 | 3 | 1 | 22 | 65 | Magie země III, Imunita proti magii 100 % (druidy chrání magické bahno) |
Bažinný druid může používat druidský rituál.
Vím, že není obvyklé, že by kombinace budov různých bohů umožňovaly vylepšovací bonusy. Dralgar a Dhar jsou ale zpřátelení bohové a jejich domény se dost výrazně překrývají. Druidská chatrč někde uprostřed rašeliniště mi dává naprostý smysl. Takže z pohledu loru mi to přijde v pohodě. Hezky to do sebe i zapadá s ostatními variacemi druidů.
Z hlediska "síly" mi jde o to, aby obě budovy byly v přímém poměru s jejich protějšky z čístých větví slabší, ale zároveň byly rozumně hratelné. Minimálně ta první část je určitě splněna, druhá snad.
Aktuálně jsou kombinace bohů dost mrtvé a tohle beru jako takovou první malou vlaštovku v pokusu o jejich oživení. Vytvářet různé kreativní kombinace byla vždycky zábava..