Ikonky
Re: Ikonky
takze prave som zistil, ze mam kopu konceptov nahadzanych v kompe, co som chcel dorobit. ALE jaksi taksi som nemal cas.
Cize hodim Vam sem moje koncepty a kto by chcel tak to moze upravovat (vyfarbit a dokreslit) a dat sem
A poprosim Vas aby ste obrazky posielali v png.
V pripade jednotiek (magie) s priehladnym pozadim, buda sa tam davat ine.
A odporucana velkost na jednotky je 128x128 (velky) + 64x64 maly obrazok -> ja mam zalohy tych svojich obrazkov, cize ich mozem nahrat vacsie
Cize hodim Vam sem moje koncepty a kto by chcel tak to moze upravovat (vyfarbit a dokreslit) a dat sem
A poprosim Vas aby ste obrazky posielali v png.
V pripade jednotiek (magie) s priehladnym pozadim, buda sa tam davat ine.
A odporucana velkost na jednotky je 128x128 (velky) + 64x64 maly obrazok -> ja mam zalohy tych svojich obrazkov, cize ich mozem nahrat vacsie
- Attachments
-
- tien.jpg (312.1 KiB) Viewed 7486 times
-
- temny_prizrak.png (95.61 KiB) Viewed 7486 times
-
- obr_wurm.png (144.16 KiB) Viewed 7486 times
-
- zeme zatratenych.jpg (837.03 KiB) Viewed 7486 times
-
- spolok mocnych.jpg (830.05 KiB) Viewed 7486 times
-
- svetlonos.png (174.83 KiB) Viewed 7486 times
-
- svaty_valecnik.png (246.91 KiB) Viewed 7486 times
-
- paladin.png (243.78 KiB) Viewed 7486 times
jaj, ty prvni tri - stin, prizrak a obr na wurmovi nemaji chybu. Skoro bych rekl, že jsou dokonalé až moc.
To si fakt kreslil sám ?
vsetko som kreslil sam, ale nebudem tvrdit, ze som nemal vzory 
napr. pre toho obra sluzil ako vzor leny obor z hry WarCraft. Ale patam si ked som to kreslil ako som si vymodeloval s plasteliny maleho obra aby som ho vedel dobre umiestnit na wurma
napr. pre toho obra sluzil ako vzor leny obor z hry WarCraft. Ale patam si ked som to kreslil ako som si vymodeloval s plasteliny maleho obra aby som ho vedel dobre umiestnit na wurma