Na zemi je nějaká křištálová koule. Podíváš se do ní a vidíš jak se v ní objevuje nějaká namodralá mlha. Lekneš se a kouli upustíš. Čas jakoby se najednou odehrával znovu!
Pokud si to myslím správně tak za to bych měl dostat tahy. Ale stalo se mi už 3x že jsem nedostal nic.
Trosky neznámého chrámu HEAVEN
Re: Trosky neznámého chrámu HEAVEN
uz by to malo byt opravene
Bomba díky.
Totiž už jsem tam ztratil asi 100 tahů 

Byl podobnej bug i u Tajemné jeskyně v plenění? Nebo za první dobytí není žádná odměna? 

ak tam pridava tahy tak ano, bol vsade rovnaky bug.
Vtip je v tom ze neviem kedy drago aktualizuje na konci vsetko a kedy to musim aktualizovat priamo v tej polozke
Pri tomto bolo nutne aktualizovat priamo a ocakaval som, ze to robi na konci
Vtip je v tom ze neviem kedy drago aktualizuje na konci vsetko a kedy to musim aktualizovat priamo v tej polozke
Pri tomto bolo nutne aktualizovat priamo a ocakaval som, ze to robi na konci

Keďže ide znova o trosky, tak použíjem tento thread.
Pri útoku na trosky mi vyhodí chybu (viz. screen), keď dám refresh tak mi vypíše že armáda je unavená po útoku, ale pri odohraní ďalšieho ťahu mi trosky ostali, čiže útok sa neodohral.
Pri útoku na trosky mi vyhodí chybu (viz. screen), keď dám refresh tak mi vypíše že armáda je unavená po útoku, ale pri odohraní ďalšieho ťahu mi trosky ostali, čiže útok sa neodohral.
- Attachments
-
- query.png (174.12 KiB) Viewed 6788 times
Utok sa odohral. Urcite si aj vyhral, len potom na konci to niiekde padlo. Pravdepodobne zase nejaky preklep 

bug opraveny