Dostal jsem takový nápad na nového "boha" , nevím jak to v podstatě nazvat . Zde jsem vypracoval takový můj návrh a byl bych rád, kdybyste dodali své názory, vychytávky, rady nebo cokoliv, aby jsme vychytali mouchy a Nezmar to mohl ideálně pouze naprogramovat. Dal jsem tam i takové dodatky se starcem, buďto se to může dát i do hry nebo se z toho pak vypracuje příběh (ten bych kdyžtak dodělal později). Celkem jsem se to snažil zpracovat tak, aby to dokázali lidé a nemuseli se spoléhat na dodávání od bohů.
Stařec přišel do tvého panství a říká „ Existuje možnost, jak přežít v tomto světě bez bohů, dokonce jim konkurovat. Mohu ti vše říct, jen se musíš zřeknout bohů.“
Zřeknout se bohů | Odmítnou jeho nabídku
Zřeknout se bohů: Stařec se usmál a řekl: „Dobře tedy, zde máš plány na první budovu. Další plány ti přinesu, až uznám, že jsi připraven.“ Stařec poté opouští tvé panství.
Odmítnout jeho nabídku: Nařídíš strážím, aby starce chytili a setnuli mu hlavu za jeho opovážlivost. Stařec si něco zamumlal a zmizel. Zvažuješ, zda-li to bylo správné rozhodnutí.
Postavit Střelnici POSTAVIT (cena 2000 zlatých)
Požadavky na příchod starce: 4 věhlasu.
První budova: Střelnice
Na jednu jednotku je potřeba:5vybavení
1 vybavení stojí:30zl
Rekrut:5 (po postavení každé další budovy +5=všechny budovy 20)
Jednotka: Střelec s kuší
Damage:9
Útok:12
Obrana:4
Životů:8
Druh útoku:2
Iniciativa:8
Hodnota:45
Schopnosti:Žádné
Stařec přijel do tvého panství na svém voze, který táhne něco, co jsi nikdy předtím neviděl. Stařec tě zavolá k vozu a odkryje plachtu. Vidíš několik asi 40kg bestií. Stařec ti dá plány a řekne „Vše je vysvětleno v plánech.“ Stařec ve spěchu opouští tvé panství.
Postavit Cvičiště POSTAVIT (cena 80 000 zlatých)
Požadavky na příchod starce: 40 000 hodnota armády.
Druhá budova: Cvičiště
Jednotka: Váleční psi
Na jednu jednotku je potřeba: 2vybavení
1 vybavení stojí: 1500zl
Rekrut: 4(po překročení hranice např. 100 by se zvýšil rekrut na 2x) nebo (1+ x% z počtu jednotek)
Damage: 12
Útok: 6
Obrana:4
Životů:75
Druh útoku:1
Iniciativa:6
Hodnota:300
Schopnosti: Dav
Stařec opět přišel do tvého panství. Nemůžeš se dočkat, s čím přijde tentokrát. Okamžitě odložíš všechny nepodstatné věci a jdeš ho uvítat. Uvítáš starce a ten říká „Vidím, že si vedeš skvěle a podle naší domluvy ti přináším další plány.“ Stařec poté opouští tvé panství.
Postavit Kasárny POSTAVIT (cena 700 000 zlatých)
Požadavky na příchod starce: 6 měst.
Třetí budova: Kasárny
Na jednu jednotku je potřeba: 5
1 vybavení stojí: 3000zl
Rekrut: 10
Jednotka: Kopiník
Damage: 40
Útok: 11
Obrana:16
Životů: 450
Iniciativa:8
Hodnota: 300
Schopnosti: Žádné
Stařec přišel do tvého panství a řekl „Konečně nastal čas, zde máš plány, ale tentokrát to nebude tak lehké, učenci se budou muset vydat do hor na sever, mnohé z nich zabijí hory, další zase příšery co zde žijí, avšak pokud se dostanou až na samotný vrchol, narazí na hnízdo hipogryfů a budou doufat, že je ochočí.“ Stařec poté opouští tvé panství.
Postavit Akademii POSTAVIT (cena 2000 000zl a 10run nebes)
Požadavky na příchod starce: 14000 předzvěsti.
Čtvrtá budova: Akademie
Na jednu výpravu je potřeba: 1000vybavení
1 vybavení stojí: 1 člověk 1000 (pokud 0-3 hipogryfů z výpravy) 2000 (pokud 1-3)
Rekrut: 0-3 nebo 1-3
Jednotka: Jezdec na hipogryfu
Damage:3000
Útok:20
Obrana:6
Životů:1000
Druh útoku:4
Iniciativa:12
Hodnota:40000
Schopnosti: Multi útok
Bonusová jednotka
V akademii se vyrobila/y 1 x kamenná socha + 1 za každých 250vybavení v akademii
Damage:100
Útok:15
Obrana:20
Životů:300
Iniciativa:5
Hodnota:400
Schopnosti: Imunita proti ohnivému štítu
Bonus:
Postavit kovárnu: 200 000 zlatých, 20 run ohně + nějaké pláty (nejspíš železné)
Jednotka: Obrněný kopiník
Damage: 40
Útok:11
Obrana:32
Životů: 650
Iniciativa:4
Hodnota: 550
Schopnosti: Formace (jednotka před napadením vytvoří obrannou formaci a útočník se při napadení zraní za x poškození)
Nový "bůh"
Re: Nový "bůh"
Tak potenciál má
Zvláště se mi líbí schopnost formace
Ale přijde mi, že než jako nová "frakce" tak by se raději hodil ke Crinis.
Zvláště se mi líbí schopnost formace
Ale přijde mi, že než jako nová "frakce" tak by se raději hodil ke Crinis.
Re: Nový "bůh"
U Crinis bych to osobně viděl minimálně trochu odlišně, i když by se taky dalo. Spíš jsem chtěl fakt něco, co nemá nic společného s bohy.