pokud jsi opravdu neviděl Sbal prachy a vypadni, tak jsi o hodně přišel.. jeden z nejlépe hodnocených filmů vůbec na ČSFD má 87% film z roku 1998
a pokud se ti tenhle bude líbit, tak Gentlemani tě taky zaujmou.. A na nože je taky skvělý film..
já neříkám, že to co jsem napsal jsou většinou top filmy, já na hodnocení moc nekoukám, ale koukat na stále stejné filmy dokola, to jde tak u akčních kravinek typu Ryhcle a zběsila, XXX, Kurýr atp.. takže náhodně koukám na různé filmy a Hollywoodské si už moc nevybírám a dávám šanci jiným produkcím..
Poslední dobou se mi celkem líbí Norské filmy.. Ale nějak aktivně je nevyhledávám.. co nezkousnu jsou Francouzské filmy, těch jsem viděl za život asi 20 na různá doporučení a líbil se mi jeden

Asijské filmy (Čína, Indie atp.) je jak kdy, ale skoro u všech mi připadá, že mi něco uniká, holt jiná kultrua, kteou nejsem schopen úplně pochopit..
Sci-fi a fantasy mám hodně shlédnutý a jsem k nim proto i hodně kritický, proto se snažím vyhledávat jiné žánry..
Náhradnící jsem viděl, ale přišlo mi to jako už xté opakování toho samého.. tím neříkám že efekty, obsazení a celkový spád příběhu nebyl fajn..
The Interview - Jamese Franca dost těžce nemusím, tak se filmům s ním dost často vyhýbám, ale ok na dopročučení se na to kouknu
- zkouknul jsem, párkrát jsem se i zasmál, ale můj opdor k Francovi mi to dost kazil :/ kdyby tam byl v hlavní roli jiný herec, tak by se mi to líbilo jako docela dobrá komedie, ale takhle..
Free Guy jsem viděl docela pěkná komedie
- z podobné "videoherní" tématiky mám radši Ready Player One - příběh sice stojí za pendrek, komedie to taky moc není, ale efekty jsou dost fajn.. prostě taková sci-fi akční blbůstka na kterou se dá podívat i víckrát.. a dost možná i reálný obraz budoucnosti..
Red Notice jsem neviděl, podle traileru to vypadá jao další díl rychle a zběsile

což je čím dál tím větší kravina, ale krom posledního dílu zábavná.. tak se mi to asi bude líbit..
Aktuálně jsem dokoukal H0us3 - docela dobré a na to že je to film z Španělska s celkem originálním pojetím stále opakovaného příběhu, bych tomu dal i 70%