Zrovnatak bych dokázal postavit dreadda, který setkání s vulcanem pokaždé prohraje.

Ok, uznávám, že porovnávat dreadda hraného přes Tažení s vulkánem hraného přes Plenění asi byla chyba a ty procenta jsou trochu někde jinde, když se použije stejná taktika, ale i tak vyhrává dreadd.Ripperman wrote:já neříkám, že je dreadd slabší, jen že ty tvoje 3 procenta dreadových ztrát když potká vulcána, kterého hraje stejně schopný hráč jako toho dreadda, jsou trochu mimo...
Zrovnatak bych dokázal postavit dreadda, který setkání s vulcanem pokaždé prohraje.
V podstatě to jsem psal -> že jsem Vulkána tahal během věku a proto abych něco dělal a ne že jsem jen čekal.žrout wrote:Pánové, váš spor je trochu bezpředmětný. Ale hlavně mě fascinuje, že z LOI se stalo to, že se celou dobu hraje jen s cílem udržet IP? :O To si vůbec nepamatuju, že by někdy bylo. Jaký má smysl hrát 40 dní hru stylem, že ji vlastně nehraju a všechno šetřím na konec? To by mě teda nebavilo![]()
Na chatu jsem narážel na to, že v týhle fázi věku dávat takový dmg se slayerem ve 2. kole je úplně šílené. Debaty o tom, kdo je na konci nejsilnější bůh nejsou až tak důležité. Bohové měli vždy různě silné fáze a různou obtížnost hratelnosti, v tom nevidím problém. Mně by se dreadd klikat nechtěl, protože to není zábava, ale otrava. Ale ať si každý dělá, co chce.
Co ale nechápu je to, že z LOI se stal hon za IP. To je škoda a je to pitomost
Nosorožec wrote:Ač tenhle postup většinou považuji za správný, tak v tomto případě si myslím, že není na místě. Dokud tam bude něco co má staty běžně přes 200 tak si myslím, že budeš extrémě omezen v tom jak můžeš vyrábět další eventy a jak vyrovnávat bohy.