1. Vrátit prapor světla tak jak byl. Tedy 150 procent na utok, dmg a inic (klidně na vše, zas tak snadný pro získání není a ať ho používají jiné jednotky než bahno...), když bude na jednotce crinis. Slayer ale fakt ne.
2. Dav pro paladiny jsem určitě pro. Paladin je jednotka drahá jak prase, má vysokou hodnotu a je teď víceméně k ničemu. Hodí se jen když máte v plánu plundrovat opakovaně katakomby a ani tam se později nechytá..... Podle mě to konečně dá paladina na úroveň ostatních 5 lvl jednotek. Navíc když už tu padlo srovnání s bisonem, tak ten je navíc jen lvl 4 a má ho. Samozřejmě když dostanou dav, je třeba trooičku snížit jejich útok a dmg, ale beztak na nich má většina lidí pořád jen předmět s imkou na oheň, aby nechcípali....
Paladini jsou pro mě prostě těžká jízda (viz např. seriál knightfall nebo hra age of empires

3. Mnichové s posilováním obrany je nanic. Mají málo životů, takže dojdou stejně až jako poslední stack a navíc jsou šíleně drazí. Jsem pro, aby zasvěcenci světla/mniši získali střelecký útok. Pak bude jejich cena přiměřená.
4. zvednout tomu světlonoši inic o 2 bodíky, jinak je stejně bezpřemětný a člověk tak ve výsledku jen přijde o steč

5. Přidat bonusovou jednotku pro crinis, když budou všechny stavby od crinis. Zkusím nějakou vymyslet.