Seznam bugů
Re: Seznam bugů
Když si nechám otevřené okno "Magické předměty a vybavení" a přeměním OV na prasata a pak si najedu zase na otevřené okno "Magické předměty a vybavení" a dám na OV (mám jich 0) nějaký předmět, tak předmět zmizí, chová se to jakoby jednotka hned umřela. Nebylo by špatné, aby se to tam nedalo takhle dát.
podla toho co pises tam chyba kontrola na existenciu jednotky. Dakumem za info, kuknem sa natoKouji wrote:Když si nechám otevřené okno "Magické předměty a vybavení" a přeměním OV na prasata a pak si najedu zase na otevřené okno "Magické předměty a vybavení" a dám na OV (mám jich 0) nějaký předmět, tak předmět zmizí, chová se to jakoby jednotka hned umřela. Nebylo by špatné, aby se to tam nedalo takhle dát.
to som si tiez vsimol. Musim sa pozriet kde sa to predtym prepocitavalo a zabudol som natoKouji wrote:Neukazuje se hodnota armády aliance .
Neměli by se z veledruidu oživovat nemrtví druidi ?
100 x Nekromant (Prokletá kouzelnická róba) útočí na 1,249 x Veledruid
100 x Nekromant (Prokletá kouzelnická róba) zmasakroval (2,588) 129 x Veledruid(22,392)
Jednotka 100 x Nekromant (Prokletá kouzelnická róba) vskřísila 56 x Lich
Zabil jsem demoni karavanu. Některé bedny zustaly neotevrene, stejne jsem ale dostal prd...
Celkem hodnota zabité armády: 5,960,002 / 5,960,002 (100%)
Podařilo se to. Některé vozy dokonce zůstali nedotčené, otevřete ty bedny!
Naše předzvěst vzrostla o 99,334
Dále jsme našli:
U obětiště obsazeného démony to naštve o to víc, když se uváží, že na vás letí 2 stacky meteoritů po 10ti kusech... :/¨
0 x Meteorit
0 x Ohnivá koule
0 x Meteorit
0 x Ohnivá koule
0 x Ohnivý imp
0 x Plamenný démon mág
0 x Plamenný démon arcimág
0 x Následovník démonů - Kacíř
0 x Demon Bojový Mág Temnoty
0 x Plamenný démon mág
Celkem hodnota zabité armády: 9,934,709 / 9,934,709 (100%)
Vyhráli jsme!
Naše předzvěst vzrostla o 165,579
Dále jsme našli:
100 x Nekromant (Prokletá kouzelnická róba) útočí na 1,249 x Veledruid
100 x Nekromant (Prokletá kouzelnická róba) zmasakroval (2,588) 129 x Veledruid(22,392)
Jednotka 100 x Nekromant (Prokletá kouzelnická róba) vskřísila 56 x Lich
Zabil jsem demoni karavanu. Některé bedny zustaly neotevrene, stejne jsem ale dostal prd...
Celkem hodnota zabité armády: 5,960,002 / 5,960,002 (100%)
Podařilo se to. Některé vozy dokonce zůstali nedotčené, otevřete ty bedny!
Naše předzvěst vzrostla o 99,334
Dále jsme našli:
U obětiště obsazeného démony to naštve o to víc, když se uváží, že na vás letí 2 stacky meteoritů po 10ti kusech... :/¨
0 x Meteorit
0 x Ohnivá koule
0 x Meteorit
0 x Ohnivá koule
0 x Ohnivý imp
0 x Plamenný démon mág
0 x Plamenný démon arcimág
0 x Následovník démonů - Kacíř
0 x Demon Bojový Mág Temnoty
0 x Plamenný démon mág
Celkem hodnota zabité armády: 9,934,709 / 9,934,709 (100%)
Vyhráli jsme!
Naše předzvěst vzrostla o 165,579
Dále jsme našli:
opravene, novy chat nahodeny aj do tejto koncovej hlaskyKouji wrote:Po skončení věku se nahazuje starý chat a nový nejde.
horský válečník má uvedenou cenu za 1 vybavení 10 zl, ale spotřebuje 25 zl.
co je horsky valecnik, existuje vobec taka jednotka?Daerwok wrote:horský válečník má uvedenou cenu za 1 vybavení 10 zl, ale spotřebuje 25 zl.
edit:
Po dlhsom hladani sa mi podarilo prist nato, ze myslis jednotku u dhara. Budova Horske cviciste -> Kamenny valecnik
Ano, v jednej sekcii to bolo zmenene v druhej nie. Takze som to zmenil vsade (aj pri upgradoch budovi)
PS: nabuduce skuste presnejsie specifikovat vase problemy. Neocakavajte ze ja poznam celu hru a vsetky zdrojaky naspamat