Seznam bugů
Re: Seznam bugů
Všiml jsem si malé chybky. Velemág ledu má aspoň podle tvého souboru imunitu proti ohni, ale zároveň útok 2, což se celkem vylučuje
. Tak samo mág ledu.

povodne utocili magovia ledu az od 3. kola. Cize imunitu dostali preto. Kedze to bolo dost nevyuzite, zmenilo sa im to na 2 ale imunita im uz zostala. Ktovie co sa s nimi bude este robitKouji wrote:Všiml jsem si malé chybky. Velemág ledu má aspoň podle tvého souboru imunitu proti ohni, ale zároveň útok 2, což se celkem vylučuje. Tak samo mág ledu.

Zatial to necham asi tak (a potom na to zabudnem

a velemag bol iba skopceny mag a mierne upraveny

ak niekto navrhne rozumny sposob ako ju vyuzit (predsunutu hliadku) aj inak ako na demonov, tak nebudem proti a moze sa to popripade aj rezalizovatKouji wrote:Já čekal, že aspoň budou chodit zásoby, ale takhle to fakt postrádá smysl na Heavnu.
dnesne rano je cely cas tento eror miesot prihlasenia
Fatal error: Cannot redeclare fireLog() (previously declared in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php:106) in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php on line 112

cosik bolo opraveneVPx wrote:cauky
dnesne rano je cely cas tento eror miesot prihlasenia
Fatal error: Cannot redeclare fireLog() (previously declared in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php:106) in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php on line 112
bud nejde server alebo je cosik pokazene ...
Když zresetuju klan, který mohl dobýt osadu, tak tam ta osada zůstane do zresetovaného klanu a nechodí vesnice (osada je vyšší řád než vesnice).
skontroloval som dalsich 109 suborov (asi v 40tich bolo nutne spravit opravu
). Dufam, ze sa problemy tym zmensia
A Kouji tym resetom a osadou mas na mysli, ze pri resete zostavaju aktivne eventy, ktore dany klan nasiel v pustine?

A Kouji tym resetom a osadou mas na mysli, ze pri resete zostavaju aktivne eventy, ktore dany klan nasiel v pustine?
Jj našel jsem osadu, resetoval klan a osada zůstala.