Chasty wrote:
Asi jsi moc nekoukal na Update že?
18.08.2014 - 09:30 - Síla Ledu II #2.5.4
doporučoval bych přečíst xD
No to jsem četl a že by se rušilo jezero se tam nikde nepíše. Jenom že se mág ledu rekrutuje i u výcvikového táboru. Jestli se tam něco o tom píše, tak jsem to tam vážně nenašel
Jako nelíbí se mi, aby se elementi dali pryč. Je to původní Aetherova jednotka, která je u něj vážně dlouho na rozdíl od ledových válečníků, kteří byli vytvořeni zkopírováním Aetherových ledových válečníků a přidání k druhé větvi. K tomu u něj má dobrou funkci. Jako je pravda, že je to trochu zvláštní že Aether má 3 budky pro 3. stupeň jednotek ale proč ne že. Je to více jednotek do kombinací a myslím si, že ta volnost lolku patří.
Edit.:
Ještě dodám co k tomu nezmar napsal v nejčastějších otázkách.
otázka : Čo si mam vybrať Ľadovú jaskyňu alebo Ľadové jazero. Čo si mam vybrať Údolí obrú alebo Veľkú luku.
odpoveď: Musíš sa rozhodnúť sám, ktorou cestou sa vydáš. Odpoveď je veľmi jednoduchá v obidvoch prípadoch: záleží len na hráčovi, ktorých si viac obľúbi. Neexistuje skutočne lepšia cesta. Iba názor jednotlivých hráčov.
+příklad mého využití elementů: Zaútočím na Gnomskou velkodílnu a nepodaří se mi zamrazit balistiky a katapulty, tak mám velké ztráty. V tu ránu na mě zaútočí Rah ghor pravus a jediné co potřebuji udělat je to, že koupím hodně vybavení do ledového jezera a za 9 tahů mám dorekrutovaný štít a s ním porazím toho démona.