Nekromanti I.

Už delší dobu jsem přemýšlel nad možností rozšířit magii smrti. Dalo to pořádně zabrat, to celé vymyslet, naprogramovat a hlavně otestovat. Teď vám představuju výsledek. Zbrusu nová jednotka, která podpoří Dreaddovu armádu. Na základech Magii smrti 1 byla postavena Magie smrti 6 - Nekromancie. Pokud jednotka vybavená touhle schopností zabije jednotku se specifickou schopností. Vytvoří novou nemrtvou jednotku, která získá schopnost zabité jednotky. Takže pokud jste někdy hráli za Dreadda a měli jste chuť vlastnit Druida, co povolává enty. Tak teď už to jde. Stačí nechat nekromanty zabít jednotku s magii lesa 1. Nebo nechejte zmasakrovat vašimi Nekromanty některého z vyznavačů ledu a přidejte do svých armád Nemrtvé ledové kouzelníky. A co třeba nějaké stříleče ohnivých koulí? No tak zabijte pár jednotek s magii ohně 1 a přidejte do své armády Nemrtvé ohnivé kouzelníky. Už jste někdy přemýšleli jak asi vypadá kostlivec z Lesního obra? Nechte vaše Nekromanty dorazit jednoho z nich a uvidíte. Mnozí z vás by chtěli možná něco víc. Že by Zvěstovatele soudného dne?
Když už jsme u těch nekromantů. Nebude jednoduché tuto budovu získat. V podstatě se jedná o budovu, kterou budete mít možné získat za věrnost. Avšak budete si jí muset vybojovat...
Další novou magii smrti je vyvolání prokletých entů. Je to Dreaddova varianta Magie přírody 1. Má však několik odlišností, které zatím nebudu rozvádět. Poslední z nových kouzel je Magie Ledu 3. Jedná se o zmrlé ledové koule, které po zásahu mají šanci snížit iniciativu zasaženému cíly.

Už po několik měsíců dostávám návrhy na to, aby bylo Heaven místem klidu a hráči se zde mohli naučit hrát LOI. Proto jsem se rozhodl zrušit na Heaven všechyn démony s číslem 8 a víš. Tito démoni samozřejmě zůstanou pro zkušené hráče dál v Hell.
Jelikož nebyl dosažen cíl v Hell, a také protože se chystá update Démoni vrací úder III., který rozvede boje aliance bohů proti démonům. Se zvyšuje počet tahů za den o 10. Celkem tak přibude za věk 600 tahů, což by všem bojovníkům v Hell mělo dát šanci postavit se démonům na nových bojištích.
Ale už vás dál nebudu zdržovat, čtením. Jděte a bojujte :)


V Heaven zrušeni démoni s číslem 8+
V Hell +10 tahů/den
Nové vybavení Drtivé střeli
Nové vybavení Posvěcené střeli
Nové kouzlo magie ledu 3
Nové kouzlo magie smrti 6 - Nekromancie
Nové kouzlo magie smrti 7 - Přivolání prokletých entů
Nová jednotka Nekromant
Nová jednotka Nemrtvý druid
Nová jednotka Nemrtvý ohnivý kouzelník
Nová jednotka Nemrtvý ledový kouzelník
Nová jednotka Zvěstovatel soudného dne
Nová jednotka Obří kostlivec
Nová jednotka Prokletý ent
Jednotce Zasvěcenec boha ledu, změněna magie ledu 1 na magii ledu 3

Novinky přímo ve hře
Novinky v knihovně
Úprava skriptu
Fixování bugu
Neherní novinky