Krvavý trojuhelník I.


Zkončil nám věk v Heaven. Ale tentokrát se nebude zapisovat do High score. A to kvůli rostoucímu množství podvodných převodů peněz přes aukci vybavení. V Land of Ice je jako jedné z mála her povolené mulťačení a byl by jsem rád pokud by tomu bylo i nadále. Musím ale o to víc bojovat s podvodníky. Proto jsem se rozhodl, že zruším přímí prodej přes aukci vybavení. Od této chvíle si budete muset počkat na zobrazení vašeho magického předmětu 12 - 48 hodin. Je mi líto že to musím a zrušit tak možnost dražit věc přes chat :(
Tím ale fixování a bojování proti podvodníkům neskončilo. Musel jsem ztrávit hodně času nad hledáním zneužitelných bugů a předěláváním skriptu. No co snad se to vyplatilo :)
Ještě k tomuto tématu jeden dodatek. Pokud naleznete bug, můžete mi info poslat rovnou na mail drago@landofice.com. Za nahlášení bugu vás nečeká trest ale odměna v podobě jedné z jednotek, které můžete potkat o svátcích (velikonoční králičci, gumoví medvídci, santovy soby atd.)
Ale teď už k updatu. Asi nejdůležitější ač se to nezdá je nová organizace Krvavý trojuhelník. Prozatím vám asi nebude moc užitečná, ale je připravená pro budoucí updaty, takže doporučuju navázat dobré diplomatické stiky :)
Přidal jsem několik nových schopností jako Drtivé střeli nebo Svaté střeli. Prozatím je potkáte spíše proti sobě, ale nebojte se už brzo přijde magické vybavení, které vám umožní je používat.
Díky TseSpiderovi se další jednotky dočkali svého obrázku. Můžete mu je pochválit na oficiálním foru. http://www.landofice.com/forum
A aby jsem nezapoměl Crinis dostala filnální jednotku za věrnost Světlonoše.


Nové kozlo Magie světla 5
Nová schopnost Drtivé střeli
Nová schopnost Svaté střeli
Nová organizace Krvavý trojuhelník
Nový obrázek pro Ozbrojeného vesničana (thx TseSpider)
Nový obrázek pro Mága země (thx TseSpider)
Na údolí stínů lze zaútočit až se silou 250000
Nová jednotka pro Crinis - Světlonoš
Dopsané inforrmace o šestém věku
Vybavení jednotky už nezůstane pokud nějakou necháte doma
Omezení přelévání peněz přes aukci - navýšení čekací doby na 5m - 6hodin (Thx Noobos)

Novinky přímo ve hře
Novinky v knihovně
Úprava skriptu
Fixování bugu
Neherní novinky