Démoni vrací úder II.

Démoni se poučili. Pochopili, že porazit bohy nebude tak snadné jak se na první pohled zdálo. Přímé konfrontace lidského ducha nezlomí. Proto přišel čas, aby použili své Charakteristiky. Proto se objeví kromě Válečníků, na které jste zvyknutý, i Dobyvatel a Plenitel, kteří se vám budou snažit znepříjemní život.
Tel' Thullgeon nalezl místo, kde dříve stával jeden z chrámů Impéria Orla. Jeho archeologové začali hledat staré technologie, mapy a artefakty. Podle Černého Jestřába se mu povedlo nalézt několik kusů vzácných Nebeských Krystalů. Bude nutné je z něj vymlátit. Podle dalších zpráv jich pár dostal i Dra' Ghottan a Rah Ghor Pravus.
Není to potvrzené, ale tento krystal bude mít něco společného s lidmi, kteří ztratili naději. Na Land of Ice se objevili nový válečníci, kteří snesou srovnání se samotnými jednotkami Impéria Orla a Nebeský Krystal by mohl být klíčem k nim.
Další novinkou je další položka v plenění. Je jí Temná jeskyně, která skrývá velký nebezpečí. Za úspěšné vyplenění máte možnost dostat se k jednotkám, které vás předtím při jednom ne zrovna oblíbeném eventu potrápily.

Nový artefakt Nebeský Krystal
Nový démon Rah Ghor Pravus
4 nové démoní jednotky
1 nová unikátní jednotka pomáhající démonům
2 nové Charakteristiky démonů
1 nová jednotka pro hráče
Nové místo k plenění Temná jeskyně
2 staré jednotky, jako nová odměna za nové plenění
Tel' Thullgeon změněn z Válečníka na Plenitele
Dra' Ghottan změněn z Válečníka na Plenitele
Dokončená a vylepšená statistika démonů
Zrušená kombinace na Ledového obra v portálu
Reset statistik démonům
Fixnutý bug s Aliančními požadavkami


herní novinky
fixování bugu
úprava už existujících
mimo hru
systémové změny, úpravy nebo novinky
neherní novinky