Další Souboje

Tento update přinaší spoustu nových soubojů. Posílilo hlavně plenění. Najdete zde dvě nové místa a to Katakomby a Svobodné město. U Svobodného města došlo k úpravě už existujících pravidel ohledně plenění. Některým pleněním se bude zvedat síla a některým ne. Díky novému designu jsou tyto plenění od sebe barevně odlišené. Pokud někdo teď namítne a co Iluzioní ostrov, tak ho musím zklamat. Prozatím ještě není dostatek schopností a kouzel k jeho obraně. Aby nezůstalo jen u Plenění přibyl event Staré stoky, který má až 3 varianty. Takže si dejte pozor pokud někdo prohlásí, že to bylo dětsky snadné ;)
Přichystal jsem pro vás jednu chuťovku. Pokud se někomu podaří sehnat Mapu Archelogického Tábora, tak jej dovede (překvapivě) k Archeologickém táboru. Po vymlácení opravdu početného osazenstva, můžete začít rabovat. Kdo bude mít štěstí může zde nalézt i legendární Nebeský Krystal. Pro ty co štěstí mít nebudou, zde i tak čekají artefakty, které zajisté potěší. Co určitě nepotěší, že prozatím jediný způsob jak tuto mapu získat je Gembler.
Konečně budete moct použít rozkazy a to pomocí schopnosti Multy Magie 1, kdy si bude moct před bojem vybrat jednotka s touto schopností jakou magii chce používat. Na výběr bude Magie ohně 1, Magie ledu 1 anebo Magie smrti 4.
Trochu sem zapracoval na munuálu. Najdete zde seznam všech dosavadních kouzel co jsou na Land of Ice. Postupně tam budu přidávat další, protože se jijich počet bude určitě zvyšovat :)
A aby sem nezapoměl samozřejmě se i bugfixovalo. Seznam najdete níže.

Nová Schopnost Multy Magie 1
Nové plenění Katakomby
Nové plenění Svobodné Město
Nový event Staré stoky
Nový artefakt Mapa Archeologického tábora
Nový boj o Archeologický tábor
Úprava designu u Plenění
Meteorit a Ohnivá koule jsou imuní proti ohnivému štítu
Upravená titulní stránka, přidány tlačítka statistiky a registrace
Do knihovny přidané info o kouzlech
Čas do konce věku přidán na titulní stránku
Ulehčená registrace - formulář už vypíše duplicitní informace
Fixnutý bug u magie světla
Fixnutá hláška u bonusů za budovy
Fixnuté odesílání pošty u zamítnutí přihlášky do aliance
Fixnutý bug u Plenění Tajemné jeskyně


herní novinky
fixování bugu
úprava už existujících
mimo hru
systémové změny, úpravy nebo novinky
neherní novinky