Crinis

Tento update je největší co sem zatím od začátku roku pro vás připravil. Na Land of Ice po mnoha tisíciletích přichází po Ghorovi další bůh. Je jim Crinis, bohyně světla a naděje. Dlouho jsem procházel náměty na oficiálním foru land of ice a promýšlel jak by nový bůh měl vypadat. Nechtěl jsem jen kopii toho co už je. Chtěl jsem něco originálního. Nová bohyně je proto postavená na Magii světla. Umožní tvým armádám nevídané posílení. Každá jendotka mimo základní jednotky Válečník má nějakou tu schopnost. Jak to bude s vyvážeností těžko říci, to ukáže až čas. Nová bohyně je zaměřená pouze na věhlas. Mimo to že jí přiláká, také posiluje rekrut její jednotek. U Crinis sem použil nový skript, který umožní kombinovat bohy napříč hodný/zlý. Takže je jí možné kombinovat pouze s Aethrem a Dralgarem Imagarem, ale ne už s Dharem. Přeci jen kdo si čte knihovnu asi tuší proč tento skript vzniknul.
Kompletní info o nové bohyni najdete v knihovně.
Ačkoliv se celý update točí jen kolem nové bohyně, najde se i nový bojový event Opuštěný starý důl. Pozor na něj, můžete zde najít prakticky cokoliv.
Kvuli rostoucí nespokojenosti náčelníku klanů na nehumání chování obchodníků se rozhodl Černý jestřáb zakročit. Nejdříve nechal skontrolovat daně u obchodníka s vybavením a rozhodl, že daň 20% je na dnešní dobu moc. Inspiroval se nejmenovaným klanem, kde se platí daně 19% a zavedl jí i na Land of Ice. Při daňové reformě zjistil, že si obchodník navíc upravuje podle nálady cenu předmětu. Obchodník byl preventivně oběšen a jeho hlava uťata. Černý jestřáb se poté sháněl po nějaké krabičce kde by si mohl odnést domů trofej. Koupil si jednu, která prý byla zaručeně výherní. Našel tam ale jen zrezlí meč. Naštval se a koupil dalších 20. Poté nechal popravit i majitele (ne)výherních krabiček. Jeho syn slíbil, že krabičky slevní na přijatelných 500,000.
Proběhlo ještě pár menších změn ve skriptu, včetně možnosti nastavení konkrétní počet maximálních tahů pro konkrétní svět. Věřím že v budoucnosti si tak budeme moct zapařit nějaký ten powervěk.
Pokud máte náměty na další úupdaty nebo návrhy na změny tak směle do toho na oficiálním foru http://www.landofice.com/forum
Nová bohyně Crinis
Nová jednotka Válečník
Nová jednotka Svatý válečník
Nová jednotka Střelec
Nová jednotka Elitní střelec
Nová jednotka Mnich
Nová jednotka Zasvěcenec světla
Nová jednotka Křižák
Nová jednotka Paladin
Magie světla 2 - posvěcení zbroje
Magie světla 3 - posvěcení zbraně
Magie světla 4 - zrychlení
Nový bojový event Opuštěný starý důl
V Hell je maximum tahů posunuté na 1700
Hodnota jednotky Mág země snížena z 50000 na 5000
Daň u obchodníka s vybavením snížena na 19%
Obchodník s vybavením si už neupravuje cenu
Výherní krabička slevněna na 500K
Do knihovny přidané kompletní informace o Crinis
Přidal jsem obrázek Aethra, tak kdo je zvědaví jak vypadá může kouknout
Fixnutí nesprávného odkazu pro útok na Trpasličí pokladnici

Novinky přímo ve hře
Novinky v knihovně
Úprava skriptu
Fixování bugu
Neherní novinky