Bojiště

Číslo update: 1.5.1
V tomto updatu jsou novinkou Bojiště. Jedná se o místa podobná Plenění, kde se můžete postavit některému významnému vůdci, anebo postavě na Land of Ice. Pro tento update jsem připravil Prokletého Vojevůdce a Královnu Medůz. Zvláště královna má jeden velice cený artefakt srovnatelný s legendárním Arianinym svazkem ohnivého mistrovství. Dobýt, ale její Prokletou Citadelu nebude lehké, i když vy jako hráči jste mě už mnohokrát překvapili a co jsem považoval za nedobytné bylo dobyto mnohokrát.
Nezapomněl jsem ani na stavby. Koho z vás má pan servr rád, doporučuju sehnat plány na Archeologický tábor a koukat se jak kopu jeden pokald za druhým :)
Teď trochu statistiky. Přibylo nové vybavení, které můžete nalézt všude možně. S 10 novými jich je už ve hře celkem 45 a další v budoucnu určitě přibudou. K výše uvedeným bojištím také přibylo 9 nových jednotek, celkem jich je ve hře 181. Pokud hrajete LOI už delší dobu určitě jste narazili na různé bojové eventy, dobývání plenění atd. Celkem jich je ve hře 66. Kdo z vás odehrál LOI za všechny bohy postavil celkem 40 různých budov.

Nejlepší jsem si nechal na konec. Byla dopsaná historie 4tého věku. Ke konci byl bouhžel takový zmatek že sem zapoměl zazálohovat tabulku se jmény, takže vaše hrdinské jména upadla do zapomění. Nemusím připomínat, že kdo bude mít nějvětší skóre získá hlavní roli v historii tohoto věku. Jelikož jsem psal některé věci v průběhu určitě tam poznáte vývoj války s démony, příchod Flamekeeper Lorda, ale nebudu už prozrazovat vše najdete v knihovně.
Od této chvíle bude mít historie a dění na Land of Ice větší vliv na Land of Ice. Už brzo se dočkáte odvetné akce Boha ledu za podlý útok Boha smrti, ale nemusíte se bát že hráči za Aethru zrubou hráče za Dreadda :D Tato hra zůstane i nadále jako PvE (Player versus Enviroment), tedy hra kde se nemusíte stresovat, že se vrátíte a váš kmen bude zničen jiným hráčem. Mnoho z vás mi o PvP píše, ale prozatím se musíte spokojit s masakrováním servru, ale nebojte já klidně přitvrdím ;)
Když jsme už u té knihovny. Doporučuju přečíst, hlavně oblíbencům Ledového boha, povídku o jeho setkání s královnou Medůz. Ehm nikdy předtím jsem podobný druh povídky nepsal tak snad se bude líbit. Kdo ale umí mé povídky číst mezi řádky pozná, že na Land of Ice se něco chystá, takže se náš počet budov možná už brzo rozroste (a teď nemyslím staveb ale budov ;))

Ještě nakonec dodám že došlo i k likvidaci některých brouků (bugů ne Effervů) a to hlavně s vaší pomocí je odhalovat. Ještě jednou díky Viléme asi by sem to s tou Gobliní pojízdnou bombou nenašel.
Když jsme u toho děkování, mám tu i poděkování Endragonnovi za jeho Královnu medůz. Uznávám, že sem si to přebral podle sebe, ale nebýt toho nápadu s Královnou a její hlavou (nakonec místo ní bude jen maska) asi by se dějny Land of Ice odehrávaly jiným směrem. Btw: mám ti hlavně vyřídit velké poděkování od Aethra.

Tak to je pro tento týden vše. Příští update se možná taky protáhne, ale nebojte se Land of Ice se stále rozvíjí i když to nemusí být hned vidět :)

A ještě by sem zapoměl, doporučuju se registrovat na forum a přednést vaše návrhy. Přeci jen Endragonn je příkladem toho jak 2 věty mohou ovlivnit vývoj celé hry :)


Nové vybavení Měděné pláty
Nové vybavení Bronzové pláty
Nové vybavení Železné pláty
Nové vybavení Ocelové pláty
Nové vybavení Tvrzené ocelové pláty
Nové vybavení Kouzelnická róba
Nové vybavení Prokletá kouzelnická róba
Nový vzácný artefakt Maska Královny medůz
Bojiště - změřte si své síly s největšími vojevůdci
Nové bojiště Prokletý vojevůdce
Nové bojiště Prokletá Citadela
5 nových jednotek pro bojiště Prokletý vojevůdce
4 nové jednotek pro bojiště Prokletá Citadela
Nová stavba Archeologický tábor
Místodržící navrácen do Města a vyzbrojený Měděnými pláty
Do knihovny vložené info o Prokletém Vojevůdci
Do knihovny vložené info o Královně Medůz
Do knihovny vložené info o Masce Královny Medůz
Do knihovny vložená legenda o setkání Královny Medůz a AEthra
Dopsaná historie čtvrtého věku nového letopočtu
Změna barvy textu v soubojáku u Magie smrti 3
Fixnutá nekompatibilnost démonů s novým skriptem
Fixnutý bug s Gobliní bombou (Thx Viléme)


herní novinky
fixování bugu
úprava už existujících
mimo hru
systémové změny, úpravy nebo novinky
neherní novinky