Ascandancy II
Jak už mnozí předpokládali, následující update patří Ascandancy. Bohyně moci získala konečně bonusy za věrnost. Dále jedna z její nejmocnějších jednotek Převor, dostala novou schopnost Magie smrti 8. Tato schopnost funguje podobně jako sabotáž až na to, že snižuje útok, obranu a damage. Každý Převor sníží staty zasažené jednotky o 0.5%. Takže 200 převorů napadenou jednotku promění v trosku, která je slabší než žebrák. Prozatím bude v testování, nevylučuju, že se ještě změní. Poslení budova Ascendancy byla zlevněna z 10 na 2 runy nebes. Runy nebes jsou důležité i pro další bonusy. Jako hromadný bonus za věrnost, zdarma dostane tvůj klan od Ascandancy 10 jejich válečníků za každou runu nebes. Dalším bonusem je zvýšení rekrutu kleriků v závyslosti na počtu vybavení v Klášteře.

Tržiště bylo skriptově přestavěno, aby umožnilo prodej dalších run. Pro začátek jsou to runy Věčnosti a nově i runy Noci. Tyto runy půjdou v budoucnu dostat pouze od Démonů. Jsou určené pro Crinis a Ascandancy, které na nich v budoucnu postaví novou větev svích armád. To ale v brzké době nebude. Je možné že se na tržiši vyskytne nějaký bug. Takže prosím všechny hlásit na foru.
Další bůh co dostane posilu je Dralgar Imagar. Konečně může rekrutovat pavoučky, které poslouží jako alternativa za druidy. Jsou konstruovaní spíše defenzivně, ale jak mnozí tuší mají i jedový útok. No uvidíme do budoucna.
Jako vždy úprava spousta bugů. Některé byly kuriózní (Ghoro pomáhal Ascandancy se stavbou budov) a některé dost brutální (špatné počítání slayeru). Toť asi vše pro tento update. Další změny a novinky co se chystají můžete zkouknout na mém blogu.





Dralgarova nová rekrutovací budova - Údolí pavouků
Nová jednotka Zelený pavouk
Nová jednotka Červený pavouk
Nová jednotka Černý pavouk
Bonus za budovy u Dralgara: Wurmý Nory -> Údolí pavouků
Nová runa Noci
Runy věčnosti se dají prodávat na tržišti
Runy noci se dají prodávat na tržišti
Ascandancy získala hromadný bonus za věrnost
Klášter zvedá rekrut Ascendanciních válečníků
Introspekce zvedá rekrut Kleriků
Nová magie smrti 8 - snížení bojeschopnosti
Převor získál Magiic smrti 8
5tá budova Ascandancy byla zlevněna z 10 run nebes na 2
Upravené některé popisi jednotek v klanové armádě
Úprava schopnosti sabotáž
Doupravený popis staveb Ascandancy
Úprava skriptu tržiště, nemělo by už docházet k SQl dotaz se nepovedl
Správné vypisování budov u přišli kněží
Úpravený popis u Střípku naděje a smazání jeho duplikátu
Odstraněny hlášky co zůstali z debugu hry
Fixnutý bug u bonusu za věrnost u Soulkeeperů (thx dadowski)
Novinky přímo ve hře
Novinky v knihovně
Úprava
Fixování bugu
Neherní novinky