Ascendancy

Po skoro měsíci čekání jste se dočkali dalšího update Land of Ice. Věřím že se vám to čekání vyplatilo. Po dlouhé době se stalo něco, čeho se všichni báli. Mnoho mocných bytostí si to odmítalo připustit. Kronikáři o tom nesměli psát. Avšak zavírat oči před pravdou už nemá dál cenu. Staré svazky musí být oprášeny a přepsány, aby všichni byly na ní připraveni.
Z temného vězení, kde hledala úkryt po pádu Impéria Orla povstala mocná Ascandancy. Bohyně, která vedla útok proti Impériu Orla. Pokud chcete více informací, hledejte v knihovně. Ale pospěšte si času není mnoho...

Po trochu temném úvodu pár veselejších zpráv. Konečně se mi podařilo fixnout bug u vyvolávání kostlivců, lichů a podobné nemrtvé havěti. Bug byl skrytý hluboko v starém skriptu, který se opět ozval že by potřeboval údržbu. Musel jsem dopsat úplně novou část. Magie smrti je ale příliš rozsáhlá aby sem to všechno otestoval, takže prosím hlašte chyby jako třeba Nemrtvé wurmy apod.

Eternanům už došla trpělivost a rozhodli se opětovat útok proti proradným lidem. Jejich útok bude zdrcující, takže kdo nechce přijít o celý klan raději je neprovokujte

Dralgar Imagar je všeobecně nejoblíbenější bůh mezi prostým lidem. Využili toho druidové a vymysleli kouzlo na přivolávání lidí. Objeví se okamžitě po postavení Druidské chýše.

Jelikož se množí míst, která jdou dobýjet jednou za 24 hodin vyslal Adeamo své archelogy aby hledali Střípky naděje. Mocné drahokamy, které probudí jakkoliv unavenou armádu. Dobrá zpráva je že jich je hodně a špatná, že je mají jen Eternane.

Další update bude doufám dřív než za měsíc. :D

Tak teď už koukejte bojovat a dobýjet. BUdoucnost Land of Ice je ve vašich rukou ;)


Ascandancy
5 nových jednotek
Nový artefakt - Střípek naděje
Pokud budete napadat Eternany, připravte se na jejich odvetu!
Nové kouzlo pro Chýši druidů - Přivolej lidi
Ve výpisu v poště z války rozšířené statistiky ztrát
Popis Ascandancy + 3 kapitoly její historie
Popis a historie armády Ascandancy
Přidán popis Synů Tartara
Katapult a těžký katapult získal drtivý útok +50%
Formulář na zadávání textu v aliančním chatu přesunut nahoru
Ve výpise všech aliančních válek už se nezobrazují zrušené války
Vyřešený bug u kříšení kostlivců, lichů a spešl jednotek!
V aliančním chatu se už zobrazuje jméno aliance místo čísla
Pokud vyvoláš krakena nebeský krystal už zmizne
Bonusový rekrut Elfích lučištníků už funguje


Novinky přímo ve hře
Novinky v knihovně
Úprava
Fixování bugu
Neherní novinky