Page 1 of 1

Mini zmeny

Posted: Fri 02. May 2014 19:58:24
by nezmar
Pomaly koncim z eshopom a tak zacinam premyslat co bude nasledovat. Zatial to vidim takto:
- upravim pocty jednotiek v zeleznych horach
- mierne zmenim sancu na vyskyt ultra-rare eventov
- malicke zmeny pri niektorych jednotkach
- napoveda u gkuzelnika k hladaniu planov zeleznych knazov
- gramatika
- zacat nahadzovat nove GUI?

Ak chcetw nieco zmenit pre jednotlivych. Bohov tak si k tomu vytvorte topik - budem vdacny za kazdu konstruktivnu kritiku

Re: Mini zmeny

Posted: Sat 17. May 2014 19:34:25
by tezepro
Muzu mit dva konstruktivni dotazy ?

1) Uz se to tu resilo - prilis rychle klikani. Ac jsi psal, ze jsi to uz opravil, stale se vyskytuje u bitev (pokud ihned po vyberu bitvy kliknu na Zautocit), na trzisti (hlavne drazba run, obcas musim 3x do trziste a klikat na ty runy fakt pomalu, aby me to nevykoplo). Klidne se zapojim do vyvoje ( bez naroku na odmenu ) nebo poslu malou podporu, ale takhle to hru akorat kazi. Neslo by s tim neco udelat ?

2) Navrh na implementaci "Armadnich divizi". Dam priklad. Jdu utocit s Dreaddem na Chram Ohne s cilem ziskat Zvestovatele soudneho dne. Kazdy ma na to jinou taktiku, ja poslu pouze lichy, zombaky a nekrose a tak 50/50 to vyjde. Jo, ale (hlavne) u Dreadda je jeden zasadni problem - on ma opravdu HODNE variabilni armadu, nekdy i pres 30 druhu jednotek. A davat tam pri kazdem utoku nuly u tech 27 ostatnich kolonek s jednotkami je ubijejici. Kdyby existovala moznost vytvorit jakousi virtualni ARMADNI DIVIZI, tedy skupinu valecniku, kterou poslu tam a tam (divize bych si vybiral na obrazovce s jednotkami a mohl bych si ji vytvorit v Klanove armade), udelalo by to hru MNOHEM MNOHEM prijemnejsi. Nerekl bych, ze je to tezke implementovat. Ano, je to zasadnejsi funkcionalita, ale myslim si, ze kdyby se to podarilo, tak by to udelalo LOI o 1000% hratelnejsi ;) PROSIM, PROSIM, PROSIM :)

Re: Mini zmeny

Posted: Sat 17. May 2014 20:15:07
by Kouji
U návrhu 1, se to už řešilo a Nezmar o tom ví a osobně si nemyslím, že to tak kazí hru, trochu jo, ale ne aby to dělalo hru nesnesitelnou.
K naávrhu 2, není to 100% k tomu co ty chceš, takhle to bude ještě celkem vyřešit, ale celkem hodně pomáhá následují věc
1) Zaútočíš např. na chrám ohně a necháš si záložku s tímto útokem
2) Jak se objeví zase chrám ohně překlikneš na záložku a dáš F5 (aktualizace stránka) a klikneš na ano
Jediná nevýhoda u tohodle je, že se to nevyplácí co 100 tahů, ale mi osobně přišlo efektivnější klikat po 500-1k tahů.

Re: Mini zmeny

Posted: Sat 17. May 2014 20:35:25
by Maerwin
Návrh 2 zlepší hru len pre jedného boha, nikto iný ako Dreadd to nepotrebuje

Re: Mini zmeny

Posted: Sat 17. May 2014 20:43:30
by Kouji
Náhodou Dhar taky :) i když daleko méně. Za ostatní bohy jsem v podstatě dlouho nehrál, takže tam nevím, kromě Vulkána, který to fakt nepotřebuje.

Re: Mini zmeny

Posted: Sat 17. May 2014 20:52:30
by tezepro
Ano, vyuzil by to asi hlavne Dreadd, ale to neznamena, ze by se to nemohlo v nekterych pripadech hodit i jinym bohum. Napriklad Aetherova druha vetev - kdyz chci, aby Ledova hvezda (exterminace) sla po hydrach v Aetherove chramu, musim tam poslat spravny pocet spravnych jednotek tak, aby to vyslo ;) Je jasne, ze v late game se to uz neresi, protoze to vsechno stejne splachnou valecnici a samani, ale ze zacatku to muze vyrazne snizit ztraty ;)

Ale diky za tip s tou otevrenou zalozkou :)

Re: Mini zmeny

Posted: Sun 18. May 2014 16:42:36
by nezmar
Dakujem za pripomenutie to rychle klikanie. Skusim to uz do pondelka pohladat (vtedy bude update)

Co sa tyka druhehi, to som ccel riesit uz ako uzivatelsky skript skor nez som sa dohodol s drqgom, ze budem vyvijat :-D , ale ked to budem robit tak sa spravia tak 2 "divizie" / ulozenia. Viac něa zmysel riesit, pretoze by to skutocne nikto okrem dreada nevyzil.
A momentalne nevidim dovod nieco ulahcovqt dreadovi. Je taky silny len kvoli tomu, ze sa s tym MUSITE tak vyhrat ;-)