Pláty

Vaše nápady, postrehy, návody a vlastne všetko čo sa týka samotnej hry :)
Post Reply
Kouji
Posts: 518
Joined: Sat 08. Mar 2014 20:00:51
Location: Ostrava

Pláty

Post by Kouji »

Nezmare všimnul jsem si, že jsi zvýšil obranu u plátů, ale to má třeba za následek, že jsou teď tvrzené ocelové pláty lepší jak dharova standarta na dharových jednotkách... Taky na to pak doplácí jiné standarty, protože dralgarův totem se zase teď nevyrovná ani zdaleka +9 obraně, ghorova standarta dá taky teď dosti menší dmg...
Podle mého názoru by to chtělo opravdu snížit šanci na pláty s obranou +6 a výš, nebo vylepšit artefakty, které nyní jsou a většina vypsáná nahoře.
User avatar
nezmar
Administrátor
Posts: 1603
Joined: Mon 27. Jan 2014 7:42:38

Re: Pláty

Post by nezmar »

samozrejme treba znizit pravdepodobnost vyskytu platov

ale potrebujem aby ste mi napisali kde vsade sa tie platy daju ziskat, pretoze ja nemam tusenie :D

a ano, mierne sa budu upravovat vsetky predmety, cize aj dharova standarta prejde mensimi zmenami
Kouji
Posts: 518
Joined: Sat 08. Mar 2014 20:00:51
Location: Ostrava

Re: Pláty

Post by Kouji »

No pláty mají obrovský výskyt v temném lese, dále už méně jsou země zatracených, prokletý vojevůdce a prokletá citadela... Nejspíš i mucus, ale tam by ta šance mohla být i mírně větší, koneckonců je to před pevnostmi a nyní trpaslíky finální plenění.
Nějaká šance bude nejspíš i u údolí, ale tam teď padají spíše pláty... Ale v údolí, když jsem u toho bych mírně zvýšil šanci na nějaké lepší artefakty od 2-3M hodnoty armády, momentálně tam padají většinou jen uprchlický tábor nebo zlatý důl, což je skoro zbytečnost a málo kdo pak kvůli tomu chodí do údolí :) .
Post Reply