Page 1 of 1

Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 20:59:53
by healtonn
Opravdu jsem právě zahodil 60% army abych postavil nekropolis abych mohl rekruitovat nekromanta za půl mega, abych zjistil že ta jednotka by se měla bát skupinky vesničanů a umřela prvního ohnivýho štítu kterýho se dotkne? co to je, nějaká past na nooby? šak to je k ničemu :D :D
Seriozně, jaká je pointa te jednotky?

Re: Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 21:19:28
by Hron
Je to jedna z nejsilnější jednotek ve hře.

Podívej se na tu jednotku na wiki a rozklikni si co za jednotky umí oživit:
http://landofice.com/wiki/index.php?title=Nekromant

Oživené jednotky nekromantem (stejně jako u všech ostatních, co nemrtvý dreadd oživuje) ti ty jednotky po boji zůstanou. A právě v tom je jeho hlavní síla a je to jedna z nejsilnějších jednotek ze hry. Je to jedna jednotka, která umí vytvořit 7 různých dalších a jedna z nich jsou Zvěstovatelé, což jsou vlastně Flamekeepeři (tedy nejsilnější jednotky klasického Vulkána).

A právě správná práce s Nekromanty je hlavní umění hraní nemrtvého Dreadda (který je díky tomu nejtěžší bůh), ale když to děláš správně, tak v kombinaci s Temnými přízraky je pak i nejsilnější.

Re: Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 21:38:01
by healtonn
no... a co kdyz mam soulkeepery? :D

Re: Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 21:40:11
by Hron
healtonn wrote:no... a co kdyz mam soulkeepery? :D
No, pak to není tak přesílený, ale stále jsou Zvěstovatelé top jednotky a obří kostlivci sem mohou hodit...

Re: Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 21:43:27
by healtonn
takže u nekromanta se očekává, že hodím nekolik jednotek, kazdou za pul mega na flamekeepera, necham je umrit a budu doufat, ze mi vyyvolaji jednotku?

Re: Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 21:52:04
by Hron
healtonn wrote:takže u nekromanta se očekává, že hodím nekolik jednotek, kazdou za pul mega na flamekeepera, necham je umrit a budu doufat, ze mi vyyvolaji jednotku?
Ne. Ono se totiž předpokládá, že si seženeš něco, co mu dá imunitu na ohnivý štít. Obvykle se používá Kouzelnická róba, nebo Prokletá kouzelnická róba. Ale dá se použít i třeba kalich ohně, nebo hůlka ohně...

PS: Nejlepší místo, kde shánět kouzelnickou róbu je Temný les, pro Prokletou róbu je to Prokletá citadela a pro kalich s hůlkou pak Démoní karavana a obětiště.
PPS: Prokletá róba je nyní i na trhu (i když docela drahá).

Re: Nekromant

Posted: Wed 06. Apr 2022 22:00:32
by healtonn
děkuji za radu. Sice jsem hodne daleko od slozeni temneho lesa ale budu o to usilovat :)