Jinak jednotky na první pohled vypadají dobře až na Grifa, ale o tom pak samostatně. Na druhý pohled těm jednotkám chybí nějaké zajímavé schopnosti. Svatý útok + svatý štít jsou nudné, když to mají všechny a je to jediná věc, kterou mají. Chybí tomu nějaká magie a vlastně i to, že nikdo z nich nemá žádnou dovednost (multiútok, slayer, ...). Taky by mě ještě dost zajímaly ceny a rekrut, protože ty to také hodně ovlivní.
Griffin
Jaký je význam této jednotky? Má nejméně životů, útočí až od třetího kola, neumí nic zajímavého. Má dobrou iniciativu, a ne úplně špatné dmg, ale statově oproti ostatním je na tom spíše hůře.
Jak jsem psal výše, bude hodně záležet na cenách a rekrutu, ale nyní vidím využití jen jako "odpadový stack štítů před střelci".
Dal bych jim steč -> jsou to dravá zvířata, která naletí na nepřátele, několik jich smetou a pak začnou drásat vše v okolí.
A jak jsem psal výše, že nikdo nemá žádné schopnosti, tak bych ještě Archandělům dal slayera (jejich "božské střely" si vždy najdou svůj cíl). A myslím, že když gryfové budou mít steč a Archandělé slayera, tak to celkem stačí s tím, že mají ty svaté útoky a štíty.
PS: Když už jsme u schopností, tak Elitní střelec základní větve tam nemá multiútok, který nyní měl. Chci se ujistit, že o něj přijde (ta větev už tak má dost střeleckých útoků).