Ripperman wrote:Jakože nováček zaplatí 1M zlatách nebo esenci života za veřejně známou informaci, aby se dozvěděl její zavádající variantu ?

Když už by někdo měl tohle absolvovat, tak by za to měl aspoň získat imunitu na toxicitu pro svého krakena

Tak ono je mnoho věcí, které staří hráči ví, ale nováčci o nich netuší a obvykle se to buď nedozví vůbec (nejčastěji proto, že je nenapadne se zrovna na tohle zeptat), nebo nebo dozví za cenu ztráty armády (když jde o boj - například kde je potřeba porazit 100% obráncovy armády a pokud porazí 99,99% tak mají smůlu...). Takže, že si zaplatí za jinak známou informaci (pokud je nenapadne se zeptat na chatu, či vyzkoušet v simulátoru) mi přijde v pohodě...
A informace mi zavádějící nepřipadá, reálně je tam dokonce 2x naznačeno, že Kraken tam nepřežije (první a poslední řádek).
Ale jinak jo, asi by mohl Jestřáb poskytnout i nějakou ochranu jak navrhuje Rip a tím pádem by při zaplacení říkal:
Jestřáb (dostal zaplaceno) wrote:
Pevnost je chráněna více jak tisíci zdmi pokrytými toxickým slizem. Slizem, který usmrtí vše živé, jenž se ho dotkne. Dokáže dokonce usmrtit i bájného Kamenného krakena.
Ale to je teprve jen začátek. Pevnost pak střeží tisíce Toxických elementálů, kteří jsou ale nic v porovnání s jejich králem. Mucus, král Toxických elementálů, je zhoubou všeho živého. Dokáže zabít tisíce útočníků svou jedinou mocnou ranou a přitom sám je skoro nezabitelný.
Pevnost je pro živé tvory smrtící pastí, snad jen střelci držící se v bezpečné vzdálenosti mají šanci přežít. Toxicita ale neovlivňuje neživé výtvory, proto doporučuji vést útok právě pomocí nich. A co se týče toho Vašeho Krakena (ano, vím o něm), tak pro něj moji alchymisté připravili dárek, který ho ochrání před toxicitou během jednoho boje o pevnost. Ale pozor, ochrana vydrží právě jen jeden boj. Další už ode mě nedostanete, takže s útokem počkejte, dokud si nebudete jisti úspěchem, neboť další pokus u budete muset provést bez krakena.