Seznam bugů
Re: Seznam bugů
Sestra ledu je nastavena tak, že když se postaví výcvikový tábor, nehledě na budovy od Ethra, tak chodí jako bonusová jednotka. Neměla by být bonusová jen pro čistého Ethra?
spustil som si to u seba asi 50 krat a vsetky utoky boli tak ako maju byt. stabilny pocet + maly random. Ziadny takyto stav som nepozoroval.Ripperman wrote:dva utoky hned po sobe:
10 x Prastará ledová hydra (Ocelové pláty) útočí na 2 x Wurm
10 x Prastará ledová hydra (Ocelové pláty) zmasakroval (22,176) 0 x Wurm(171,502)
Zasažená jednotka byla pokryta ledovými krystalky a její iniciativa snížena o 1
10 x Prastará ledová hydra (Ocelové pláty) útočí na 2 x Wurm
10 x Prastará ledová hydra (Ocelové pláty) zmasakroval (50,400) 0 x Wurm(121,102)
Zasažená jednotka byla pokryta ledovými krystalky a její iniciativa snížena o 1
Neni ten rozdil dmg trosku vyssi nez by mel byt ? Mel jsem za to, že muze kolisat jen o +- 10%....
damage 50k mi davalo az 20 prastarych hydier a 10 hydier sa vzdy pohybovalo okolo tych 21k
Bolo by fajn, keby si si nabuduce zalohoval cely vypis nech mozem spustit rovnake podmienky

Když propustím armádu v jednom tahu, tak v dalším tahu platím i za tu propuštěnou armádu.
OK. Po prepusteni jednotky sa prepocita hodnota armadyKouji wrote:Když propustím armádu v jednom tahu, tak v dalším tahu platím i za tu propuštěnou armádu.
Z Gobliní Hospody dorazilo 15 x Goblin s prakem.
Mají chodit, i když je postaveno doupě a ne hospoda?
Mají chodit, i když je postaveno doupě a ne hospoda?
Neměl by útok pokračovat i po vzkříšení fénixů?
- Attachments
-
- bug.png (29.05 KiB) Viewed 6229 times
o tom sa vie uz dlho, ale zatial sa to nijak neriesilo. Vzhladom na system spracovania tohto boja to asi budem riesit az po tom, co sa zmeni kompletne cela hra do OOP
Předsunutá hlídka:
V Hellu to ničí démony a sem tam donesou nějaké vybavení a někdy se i připojí několik vojáků. Na Heavnu to mám postavené asi 2-3k tahů a ani jeden voják a ani jedny zásoby. Nevím, jestli to tam není naskriptované nebo je to záměrně.
V Hellu to ničí démony a sem tam donesou nějaké vybavení a někdy se i připojí několik vojáků. Na Heavnu to mám postavené asi 2-3k tahů a ani jeden voják a ani jedny zásoby. Nevím, jestli to tam není naskriptované nebo je to záměrně.
ono sa to viaze na demonov. A pokial demoni nechodia tak sa tie eventy nikdy nezavolaju. Ak si vsimnes vzdy je to iba pocas toho ako demon okupuje tvoje mesto.Kouji wrote:Předsunutá hlídka:
V podstate predsunuta hliadka by sa mala zakazat v pripade, ze niesu zapnuty demoni, alebo im pridelit aj inu ulohu okrem tejto
Já čekal, že aspoň budou chodit zásoby, ale takhle to fakt postrádá smysl na Heavnu.