Na jaký email to mám poslat?
(napiš mi ho do pošty, prosím)
Simulátor
Re: Simulátor
Jednotky nasazeny.
Do kódu jsem zatím nešahal, ale bude to potřeba kvůli magii.
Vím, že je potřeba opravit následující:
- posílení vyvolávání meteoritů u unikátních jednotek (podle počtu životů)
- posílení (Vele)Druidů, resp. vyvolávání Entů (a posílení vybavení)
- prokletý Dreadd - tady vůbec netuším, zatím jsem ho nehrál
Ještě něco?
Do kódu jsem zatím nešahal, ale bude to potřeba kvůli magii.
Vím, že je potřeba opravit následující:
- posílení vyvolávání meteoritů u unikátních jednotek (podle počtu životů)
- posílení (Vele)Druidů, resp. vyvolávání Entů (a posílení vybavení)
- prokletý Dreadd - tady vůbec netuším, zatím jsem ho nehrál
Ještě něco?
V první řadě díky, že se tomu věnuješ. Super, že by mohl být simulátor aktuální.
Za sebe mě napadá následující a je mi jasný, že se jedná dost i o tu magii, na kterou se zatím nesahalo:
Světlonoš vs. Dreadd - už v poslední rundě úprav simulátoru se to řešilo. Nevím, jak moc funguje Magie Světla 5, ale určitě nefunguje Magie světla 6. Což stejně jako dřív je stále dost zásadní pro Dreadda i Crinis.
Ghoro:
Goblini letici bomba - v simu zasahuje pouze jednu jednotku, i kdyz poškození presahne HP pool obránce. Správně by mělo fungovat jako goblini pojizdna bomba a utocit na až dvě jednotky.
Goblin Pyroman - nefunguje/neexistuje schopnost Podpálení
Goblin Pyroman Sapér - nefunguje/neexistuje schopnost Podpálení, nefunguje pokládání a útok jednotky Gobliní mina
Za sebe mě napadá následující a je mi jasný, že se jedná dost i o tu magii, na kterou se zatím nesahalo:
Světlonoš vs. Dreadd - už v poslední rundě úprav simulátoru se to řešilo. Nevím, jak moc funguje Magie Světla 5, ale určitě nefunguje Magie světla 6. Což stejně jako dřív je stále dost zásadní pro Dreadda i Crinis.
Ghoro:
Goblini letici bomba - v simu zasahuje pouze jednu jednotku, i kdyz poškození presahne HP pool obránce. Správně by mělo fungovat jako goblini pojizdna bomba a utocit na až dvě jednotky.
Goblin Pyroman - nefunguje/neexistuje schopnost Podpálení
Goblin Pyroman Sapér - nefunguje/neexistuje schopnost Podpálení, nefunguje pokládání a útok jednotky Gobliní mina
Super, že se našel někdo kdo upravuje a i někdo, kdo hlásí nedostatky. Já si už nepamatuji, co vše je špatně a poslední rok jsem hrál jen Dhara, takže se mi nedostatky nepřipomínali...
Problém Gobliních min je, že mají speciální fungování a zaměřování, kdy ani já přesně nevím, jak je vzorec, takže jejich přidání je složité. To si myslím, že bez infa od Nezmara nepůjde. Zbytek by měl jít a mohu dodat informace, pokud budou nějaké potřeba.
Problém Gobliních min je, že mají speciální fungování a zaměřování, kdy ani já přesně nevím, jak je vzorec, takže jejich přidání je složité. To si myslím, že bez infa od Nezmara nepůjde. Zbytek by měl jít a mohu dodat informace, pokud budou nějaké potřeba.
Hron: Obří Ohnivá koule v té tabulce kterou poslals (a na wiki) má špatně iniciativu. Řekl bych, že má být 1, protože útočí v prvním kole až po katapultech.
Nemyslím si, že má špatně iniciativu.
Jednotky vyvolané v daném kole útočí vždy až po jednotkách, které byli přítomny na začátku kola.
Dobře je to vidět u obyčejné ohnivé koule. V chrámech v pustině na tebe jdou až na konci prvního kola. Ale v Chrámu ohně v dobývání jsou koule, které útočí na začátku prvního kola, protože už byli přítomny a ne vyvolány.
Jednotky vyvolané v daném kole útočí vždy až po jednotkách, které byli přítomny na začátku kola.
Dobře je to vidět u obyčejné ohnivé koule. V chrámech v pustině na tebe jdou až na konci prvního kola. Ale v Chrámu ohně v dobývání jsou koule, které útočí na začátku prvního kola, protože už byli přítomny a ne vyvolány.
To dává smysl, zatím to ale asi "opravím" snížením jejich iniciativy.
Jsem teď trochu zmaten, vyvolané Ohnivé koule (ne Obří) už útočí na konci 2. kola, ne? Mají druh útoku 2 a iniciativu 1.
Jsem teď trochu zmaten, vyvolané Ohnivé koule (ne Obří) už útočí na konci 2. kola, ne? Mají druh útoku 2 a iniciativu 1.
Jo, ony se některé věci měnili a já si je už tolik nepamatuji. Takže máš pravdu, že ohnivá koule je nyní až ve druhém kole.
Ale obecně, co jsem ti poslal je z administrace LoI.
Vím jen o dvou chybách:
1) meteorit tam má iniciativu dle toho, jaká se vygeneruje při načtení stránky (tzn.: se mění s každým načtením), protože se nepíše rozsah, ale píší se aktuální statistiky
2) magie světla je vždy 20% i když ve skutečnosti je různá (Nezmar mi kdysi psal, proč to tak je, ale to si už nepamatuji)
A tak si nemyslím, že ostatní věci potřebují "opravovat".
Výpis prvního kola testovacího klanu:
Ale obecně, co jsem ti poslal je z administrace LoI.
Vím jen o dvou chybách:
1) meteorit tam má iniciativu dle toho, jaká se vygeneruje při načtení stránky (tzn.: se mění s každým načtením), protože se nepíše rozsah, ale píší se aktuální statistiky
2) magie světla je vždy 20% i když ve skutečnosti je různá (Nezmar mi kdysi psal, proč to tak je, ale to si už nepamatuji)
A tak si nemyslím, že ostatní věci potřebují "opravovat".
Výpis prvního kola testovacího klanu:
Těch 1000 obřích koulí měl klan už před útokem.wrote:kolo 1 (skry)
1,000 x Obří Ohnivá koule útočí na 347 x Mamutodlak
1,000 x Obří Ohnivá koule zmasakroval (91,200) 285 x Mamutodlak(19,840)
Mohutná exploze poničila vše. Po jednotce Obří Ohnivá koule nezbylo skoro nic!
Nebesa zabarvila rudá barva jednotka 1 x Flamekeeper Lord přivolala celkem 8 x Meteorit
Jednotka 1 x Flamekeeper Lord otevřela ohnivý průchod, kterým prošel 4 x Ohnivý přízrak.
Jednotka Sněhobílý Kancodlak nabírá rychlost! V tomto kole získala + 464% bonus do útoku, zároveň je ale zranitelnější.
2 x Magmatický golem vrhnul proti nepříteli 2 x rožhavené magma!
Jednotka Sněhobílý Mamutodlak nabírá rychlost! V tomto kole získala + 101% bonus do útoku, zároveň je ale zranitelnější.
Jednotka Kancodlak nabírá rychlost! V tomto kole získala + 1,027% bonus do útoku, zároveň je ale zranitelnější.
Na rukou jednotky 343 x Arcimág ohně se vytvořily ohnivé koule, za okamžik už letí 350 x Obří Ohnivá Koule proti nepříteli!
Na rukou jednotky 3,367 x Mág ohně se vytvořily malé ohnivé koule, za okamžik už letí 859 x Ohnivá koule proti nepříteli!
Jednotka Mamutodlak nabírá rychlost! V tomto kole získala + 62% bonus do útoku, zároveň je ale zranitelnější.
1 x Těžký katapult útočí na 101 x Sněhobílý Mamutodlak
1 x Těžký katapult zmasakroval (560) 1 x Sněhobílý Mamutodlak(37,820)
2 x Rozžhavené magma útočí na 100 x Sněhobílý Mamutodlak
2 x Rozžhavené magma zmasakroval (360) 1 x Sněhobílý Mamutodlak(37,460)
Mohutná exploze poničila vše. Po jednotce Rozžhavené magma nezbylo skoro nic!
350 x Obří Ohnivá koule útočí na 99 x Sněhobílý Mamutodlak
350 x Obří Ohnivá koule zmasakroval (75,705) 99 x Sněhobílý Mamutodlak(-38,245)
350 x Obří Ohnivá koule útočí na 933 x Medvědodlak
350 x Obří Ohnivá koule zmasakroval (25,988) 649 x Medvědodlak(11,332)
Ajo, to bude ta "nevyžádaná fíčura" v simulátoru. Vyvolané jednotky útočí v simulátoru podle iniciativy už v kole, kdy byly vyvolány. Do toho zatím rýpat nebudu.
Nové úpravy simulátoru:
- Posíleno vyvolávání Entů (Magie Lesa 1 a 3) a předmětů pro Druidy
- Opravena chyba dvojitého bonusu u předmětů posilujících vyvolávací magii
- Předmět Ohnivý bič dává jednotce Magii ohně 11 (Obří Ohnivé koule)
- Obří Ohnivá koule a Gobliní Letící Bomba útočí na další jednotku, pokud projdou přes první
- Světlonoš (Magie Světla 6) blokuje Magii Smrti a Temný křik
Nové úpravy simulátoru:
- Posíleno vyvolávání Entů (Magie Lesa 1 a 3) a předmětů pro Druidy
- Opravena chyba dvojitého bonusu u předmětů posilujících vyvolávací magii
- Předmět Ohnivý bič dává jednotce Magii ohně 11 (Obří Ohnivé koule)
- Obří Ohnivá koule a Gobliní Letící Bomba útočí na další jednotku, pokud projdou přes první
- Světlonoš (Magie Světla 6) blokuje Magii Smrti a Temný křik
Simulátor vylepšen:
- Lze nastavit počet odehraných tahů
- Implementace Gobliních min
- Implementována schopnost Podpálení
- Implementována Magie Prastarých 1
- Oprava Magie Ohně 6 (Sopka)
- Oprava počtu vyvolaných Ohnivých přízraků jednotkou Flamekeeper Lord
- Oprava počtu vyvolaných Obřích Ohnivých koulí jednotkou Arcimág ohně
- Oprava podmínky stvoření Obřích kostlivců a Lichů Nekromanty
- Změna pořadí zelených plenění, aby odpovídalo pořadí ve hře
- Oprava jednotek v plenění "Ledový palác - Výzva"
- Opravy jednotek u pár eventů
Pokud mám Gobliní miny implementovány správně, tak je Ghoro pro Dreadda celkem nepříjemný oponent:
- Lze nastavit počet odehraných tahů
- Implementace Gobliních min
- Implementována schopnost Podpálení
- Implementována Magie Prastarých 1
- Oprava Magie Ohně 6 (Sopka)
- Oprava počtu vyvolaných Ohnivých přízraků jednotkou Flamekeeper Lord
- Oprava počtu vyvolaných Obřích Ohnivých koulí jednotkou Arcimág ohně
- Oprava podmínky stvoření Obřích kostlivců a Lichů Nekromanty
- Změna pořadí zelených plenění, aby odpovídalo pořadí ve hře
- Oprava jednotek v plenění "Ledový palác - Výzva"
- Opravy jednotek u pár eventů
Pokud mám Gobliní miny implementovány správně, tak je Ghoro pro Dreadda celkem nepříjemný oponent:
Simulátor wrote: kolo 3
816 x Temný přízrak (Dreaddův prapor smrti) útočí na 1,342,043 x Goblin s Prakem (Težká bojová sekyra)
816 x Temný přízrak (Dreaddův prapor smrti) zmasakroval (1,625,018) 541,672 x Goblin s Prakem (Težká bojová sekyra) (2,401,111)
Jednotka 816 x Temný přízrak (Dreaddův prapor smrti) vskřísila 4,080 x Ghúl
Jednotka Temný přízrak spustila 1,390 x Gobliní mina, která jim vybuchla přímo pod nosem. Gobliní mina celkem zničila 816 jednotek.
9,268 x Upír (Kouzelnická róba) útočí na 250,261 x Žebrák (Kalich ohně)
9,268 x Upír (Kouzelnická róba) zmasakroval (349,135,495) 250,261 x Žebrák (Kalich ohně) (-346,632,885)
Jednotka Upír spustila 1,437 x Gobliní mina, která jim vybuchla přímo pod nosem. Gobliní mina celkem zničila 7,472 jednotek.