Seznam bugů
Re: Seznam bugů
zastav si rekrut v klanovom hostapodárstve
ale já chci, aby mi chodili ozbrojení vesničané.. Jestli je to nový upgrade, tak fajn smířím s mazáním.. Ale jestli je to chyba, tak jsem na to chtěl upozornit..
I pokud to není bug, tak navrhuji to za bug prohlásit a zrušit. (nemyslím si, že je správné, aby chodili)
Z ledoveho jezera uz nechodi ledovy elementalove?
Z Ledového Jezera se oddělilo 21 x Ledový Přízrak
Btw nedava to ani maga ledu
sestry ladu uz hodia iba pri rekrutetarrant wrote:ok no..
jinak neměli by sestry ledu chodit jen při tréninku válečníků? já že mi chodí pořád, jako jindy by mi to nevadilo, ale teď mi to docela likviduje ekonomiku a propoštět je po každém tahu je pekelně otravné..
Můj aktuální trénink:
Centrální Domobrana vyprodukovala 45 x Ozbrojený vesničan
Ze severu dorazilo několik Sester Ledu
opravene, uz sa tam vyrabaju naozaj ladovy elementalovia a za kazdych 5000 vybevenia prida maga Ladutoou wrote:Z ledoveho jezera uz nechodi ledovy elementalove?
podivný rekrut pavouků na dralgarovi.. tyto příklady, vždy při vložení 20ks - podle popisu na budově by měl přijít 1 pavouk..
Code: Select all
Z Údolí Pavouků dorazilo 1 x Obří černý pavouk pavouk
V Údolí Pavouků se nám vylíhlo 1 x Černý lesní pavouk
V Údolí Pavouků se nám vylíhlo 2 x Černý lesní pavouk
V Údolí Pavouků se nám vylíhlo 0 x Černý lesní pavouk
Co se ti nezdá?
Když máš Obry, tak se ti rekrutí obří pavouci a ten ti vždy přišel jeden, jak měl. A pak když rekrutíš obří pavouky, tak ti s nimi chodí "malý náhodný" počet obyčejných pavouků zdarma.
Když máš Obry, tak se ti rekrutí obří pavouci a ten ti vždy přišel jeden, jak měl. A pak když rekrutíš obří pavouky, tak ti s nimi chodí "malý náhodný" počet obyčejných pavouků zdarma.
a jak je to když nemám obry? to taky může přijít 0 "malých" pavouků?
Ale hlavně jsem myslel, že obří pavouci chodí jako bonus a že rekrutím normální pavouky, protože ty jsou základem..
Ale hlavně jsem myslel, že obří pavouci chodí jako bonus a že rekrutím normální pavouky, protože ty jsou základem..
nie, akonáhle máš obrov tak sa ti to zmení na obrovských pavúkov.
malý sú len bonus
malý sú len bonus
pokud je údaj na wiki správně, tak by mi ze Zlobří jeskyně do Medvědího doupěte měli dodávat 100-500 vybavení..
ale dostávám jen 50-150, což je psáno k vlčímu doupěti
Zlobři se zastavili nakrmit zvířata. Dovezli 60 žrádla do budovy 2hého stupně
edit:// tak dává i více, ale pořád i pod těch 100
a co se týká dralgara, tak ok.. co se týká wiki, tak by bylo opět dobré upravit nějak popis, ale nevím přesně jak.
ale dostávám jen 50-150, což je psáno k vlčímu doupěti
Zlobři se zastavili nakrmit zvířata. Dovezli 60 žrádla do budovy 2hého stupně
edit:// tak dává i více, ale pořád i pod těch 100
a co se týká dralgara, tak ok.. co se týká wiki, tak by bylo opět dobré upravit nějak popis, ale nevím přesně jak.