najskôr je mágia a až potom ďalšie.
Toho upíra som moc nepochopil v čom je problém. Po liečení ich máš viac ako by si mal mať či ako?
Seznam bugů
Re: Seznam bugů
Řekl bych, že problém je toto:nezmar wrote:Toho upíra som moc nepochopil v čom je problém. Po liečení ich máš viac ako by si mal mať či ako?
ySpirit wrote:20 x Starodávny Ledový Elementál zmasakroval (12) -1 x Upír (Santova čepice)
Slo by to zmenit?nezmar wrote:najskôr je mágia a až potom ďalšie.
Protoze rozdil mezi nekolika obrimi kostlivci a nemrtvymi ledovymi louzelniky je velky.

A u tech upiru jak pise Hron - Upiri se mi vyleci pres svoji kanibalizaci, je jich nejaky pocet, pak dostanou poskozeni a tim se klidne vzkrisi klidne ten 1 upir zpatky.
u brouků nefunguje vzájemné vyrušení toxicity a chcípají na ní 

Code: Select all
Jednotka Toxický Bahenní Brouk (Vulkánův ohnivý prapor) použíla jedovatý útok a získala +1,400% do poškození
6,237,725 x Toxický Bahenní Brouk (Vulkánův ohnivý prapor) útočí na 1,677 x Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta)
Jednotce Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta) se úspešne podařilo zablokovat 60% nepřátelského útoku (35,929,296).
6,237,725 x Toxický Bahenní Brouk (Vulkánův ohnivý prapor) zmasakroval (23,952,864) 1,677 x Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta)(-15,571,320)
Kolem jednotky Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta) je toxický oblak, který zraňuje vše živé za 493,038, zahynulo 493,038 x Toxický Bahenní Brouk (Vulkánův ohnivý prapor)
Jednotka Toxický Bahenní Brouk (Ghorova standarta s nabodnutou hlavou démona) použíla jedovatý útok a získala +1,400% do poškození
886,500 x Toxický Bahenní Brouk (Ghorova standarta s nabodnutou hlavou démona) útočí na 1,257 x Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta)
Jednotce Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta) se úspešne podařilo zablokovat 60% nepřátelského útoku (7,978,500).
886,500 x Toxický Bahenní Brouk (Ghorova standarta s nabodnutou hlavou démona) zmasakroval (5,319,000) 1,063 x Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta)(965,620)
Kolem jednotky Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta) je toxický oblak, který zraňuje vše živé za 384,642, zahynulo 384,642 x Toxický Bahenní Brouk (Ghorova standarta s nabodnutou hlavou démona)
Jednotka Obrněný Toxický Minotaurus (Dharova kamenná standarta) má tvrdou kůži, která poškodila nepřátelské zbrane o 50%
to bude preto, že takto funguje veškerá toxicita, neexistuje na to obrana. Bez ohľadu nato či je to had, minotaur alebo brouk.tarrant wrote:u brouků nefunguje vzájemné vyrušení toxicity a chcípají na ní
Aj jedovatého pavúka môžeš otráviť jedom.
hmm takže na wiki je chyba:
Toxický štít Některé jednotky, jež ovládli tajemství toxicity, se dokážou bránit toxickým štítem. Ten zraní případné útočníky. Je tak výbornou ochranou před jednotkami, které ovládají zkamenění. Pokud útočník také ovládá toxický štít, tak se toxické štíty navzájem vyruší. Toxický štít zraní za X * počet jednotek.
tenhle popis je na wiki už hoodně dlouho, tak jsem myslel že platí..
nicméně je to dost nelogické že to neplatí.. v tom případě by nemělo platit ani to, že jeden ohnivý štít vyruší jiný..
A toxické bahno na štítu neumřelo proč?
Toxický štít Některé jednotky, jež ovládli tajemství toxicity, se dokážou bránit toxickým štítem. Ten zraní případné útočníky. Je tak výbornou ochranou před jednotkami, které ovládají zkamenění. Pokud útočník také ovládá toxický štít, tak se toxické štíty navzájem vyruší. Toxický štít zraní za X * počet jednotek.
nicméně je to dost nelogické že to neplatí.. v tom případě by nemělo platit ani to, že jeden ohnivý štít vyruší jiný..
A toxické bahno na štítu neumřelo proč?
Toxicky stit funguje jen proti zivym jednotkam, bahno je nezive. Proto taky nechcipa na Mucusovi cely jejich stack 

Problém je v tom, že do teď byl Toxický minotaurus jediná jednotka, s toxickým štítem která má druh útoku 1 a není neživá jednotka a uznávám, že jsem minotaury nikdy do toxického štítu neútočil a tak jsem o tomhle nevěděl.tarrant wrote:hmm takže na wiki je chyba:
(Popis je myslím dokonce ještě starší, tedy z doby, kdy existovalo pouze bahno a to na něj bylo vždy imunní.)
Toxicita neplatí na neživé jednotky. Kdyby platilo na neživé jednotky, tak v době, kdy pro Dhara existovali pouze jednotky bahno/golem/žrout/mág, tak by byla Mucusova pevnost nedobytelná a právě v té době ta pevnost vznikla a vznikla za účelem, aby jsi Dhar dobýjel (tedy primárně jen Dhar).tarrant wrote:A toxické bahno na štítu neumřelo proč?
Ale děkuji za upozornění na chybu na Wiki, jdu ji opravit.
Smažu, že se štíty vyruší a přidám, že neplatí na neživé jednotky. Ale nepamatuji si, zda platí jen na živé, nebo i na nemrtvé. Myslím, že platí jen na živí, ale radši bych potvrzení.
Smažu, že se štíty vyruší a přidám, že neplatí na neživé jednotky. Ale nepamatuji si, zda platí jen na živé, nebo i na nemrtvé. Myslím, že platí jen na živí, ale radši bych potvrzení.
ok no..
jinak neměli by sestry ledu chodit jen při tréninku válečníků? já že mi chodí pořád, jako jindy by mi to nevadilo, ale teď mi to docela likviduje ekonomiku a propoštět je po každém tahu je pekelně otravné..
Můj aktuální trénink:
Centrální Domobrana vyprodukovala 45 x Ozbrojený vesničan
Ze severu dorazilo několik Sester Ledu
jinak neměli by sestry ledu chodit jen při tréninku válečníků? já že mi chodí pořád, jako jindy by mi to nevadilo, ale teď mi to docela likviduje ekonomiku a propoštět je po každém tahu je pekelně otravné..
Můj aktuální trénink:
Centrální Domobrana vyprodukovala 45 x Ozbrojený vesničan
Ze severu dorazilo několik Sester Ledu