Seznam bugů

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
tarrant

Re: Seznam bugů

Post by tarrant »

Není to úplně chyba, ale spíš špatné nastavení..
Pokud má klan nějaké zlato (klidně i 1zl) a odehraje tah, tak mu stačí k tomu aby se nerozpadla armáda.. testoval jsem to na vulkánovy..
pak stačí použít 2 runy sněhu, přičarovat si kapku zlata, nebo projít nějaký event, nebo si poslat 1z z aliance, to jsem pro jistotu netestoval :D ale předpokládám, že se mu armáda též nezačne rozpadat, pokud ano, tak v pohodě :) pokud je to, ale tak jak si myslím, tak pořád nebrání nic v tvorbě mld armád..
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

ano, je to tak. Bolo to ošetrenie aby sa armáda na začala rozpadať priamo v tom ťahu kedy vám došlo zlato ale až v tom nasledujúcom. Asi tam budem musieť zaznamenávať ako dlho už im nevyplácaš prachy a podľa toho sa zariadia
ySpirit

Post by ySpirit »

tarrant wrote:2. Tažení
Začátkem věku, jsem párkrát udělal část tažení Orla, kvůli věhlasu, ale nedokončil. Jak jsem psal výše šetřil jsem vybavení, abych mohl ten % bonus do budov využít, no nicméně mi čísla nesedí, jak se zdá, tak i jen za spuštění, bez dokončení snižuje % odměn :(
Nevím jestli to tak bylo zamýšleno, pokud ano tak je to za 1) celkem nelogické 2) nikdo o tom neví.. Pokud to tak zamýšleno nebylo, tak se to děje.. :(
Ikdyby ta ztráta % nebyla zamýšlená, tak už na to kašlu a když se to nebude dít, až příští věk, tak to bude stačit :)
Sam jsem ted prosel Orla v ali po prve tenhle vek a dostal jsem jen 1% + 10 vybaveni.
Takze bych rekl, ze to nebude pocitat, kolikrat jsi to spustil, ale kolikrat to bylo celkem porazene (za vsechny ali)
ySpirit

Post by ySpirit »

Zkousel jsem obchodnika s runami, 25x runu snehu, hodilo mi to zpravu
Obchodník s informacemi nám prozradil, kde je Chrám gobliní sekty. Tak hurá do útoku...
Nicmene se mi zadny event chramu goblini sekty neobjevil. Zkusil jsem vicekrat, 3x tahle zprava a nic.
Hron

Post by Hron »

ySpirit wrote:Zkousel jsem obchodnika s runami, 25x runu snehu, hodilo mi to zpravu
Obchodník s informacemi nám prozradil, kde je Chrám gobliní sekty. Tak hurá do útoku...
Nicmene se mi zadny event chramu goblini sekty neobjevil. Zkusil jsem vicekrat, 3x tahle zprava a nic.
Ptám se jen pro jistotu: Obnovil jsi tu základní stránku, že?
ySpirit

Post by ySpirit »

Jo, obnovil vickrat, pak hodil pruzkum pustiny, nenaslo zadny event a ten chram goblini sekty taky nebyl.
tarrant

Post by tarrant »

tak se přidávám, taky runy sněhu našli chrám ohně a nic..
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

chramy u obchodnikov s informaciami boli opravene. Je vidiet ako dlho to nikto nepouzival tato chyba tam je uz asi rok :D
ySpirit

Post by ySpirit »

Spehovani ostatnich klanu je aktualne rozbite, hlasi chybu:
Fatal error: Call to undefined function getUnitPath() in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/application/models/Unit_model.php on line 33
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

opravene
Post Reply