Seznam bugů

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
tarrant

Re: Seznam bugů

Post by tarrant »

no výborně a už je to tady.. zapomněl jsem u Dhara odehrát ten tah :( aby se mi změnila ta cena bahenních hadů z 10 run života na 8 (jak jsem psal v Dharovi, když se přihlásím, tak tam je 10).. šetřil jsem runy abych získal více jednotek za tažení a chtěl jsem odpoledne začít a připravit se..
Tak jestli mohu požádat o vymazání surovin z Posvátny Bažinný Tok a přidání run života a nebes zpět (zastavil jsem si produkci vojáků, abych o nepřicházel o vybavení).
ID klanu: 3353 (Tarrant4, Klan Lípa)
Dal jsem tam 4000 run života + 400 run nebes
Celkem vybavení: 2403 (3 mi tam zbyli od minulého tréninku)
Nezmare, kdyby tě náhodou napadlo, to přepočítávat na správný počet, tak to nedělej. Chtěl jsem část run umístit do minotaurů..
Předem díky :)
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

mas to spat
tarrant

Post by tarrant »

díky..
No stejně to nejde, když tam mám cenu 8 run života a dám vložit (teď 516) tak mi to napíše nedostatek zdrojů a cena se změní na 10 run života :(
Dnes jdu pryč a vrátím se k večeru.. Tak buď ten bug, prosím nějak zafixuj a nebo mi uber ty runy manuálně a přidej mi vybavení..
Aktuálně mám 4134 run života a 621 nebes.. jak jsem psal výše mohu vložit 516x při ceně 8 run života, takže cena je 4128 života a 516 nebes a měl bych dostat 3096 vybavení..
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

skus teraz, uz by to alo byt opravene
tarrant

Post by tarrant »

supr už to jde :)
tarrant

Post by tarrant »

1. DhR
Já už se z toho Dhara fakt zrestartuju :( :D

Po dobytí Muscuse:
http://heaven.landofice.com/main.php
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/budovy/3/301.php on line 42

Nepustí mě to, ani k jiným klanům :(

2. Tažení
Začátkem věku, jsem párkrát udělal část tažení Orla, kvůli věhlasu, ale nedokončil. Jak jsem psal výše šetřil jsem vybavení, abych mohl ten % bonus do budov využít, no nicméně mi čísla nesedí, jak se zdá, tak i jen za spuštění, bez dokončení snižuje % odměn :(
Nevím jestli to tak bylo zamýšleno, pokud ano tak je to za 1) celkem nelogické 2) nikdo o tom neví.. Pokud to tak zamýšleno nebylo, tak se to děje.. :(
Ikdyby ta ztráta % nebyla zamýšlená, tak už na to kašlu a když se to nebude dít, až příští věk, tak to bude stačit :)
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

budova by uz mala byt opravena,

tazeni si uz nepamatam, ale je mozne ze zaznamanena proste ze si zacal. niec ze si dokoncil
tarrant

Post by tarrant »

dík za opravu a to tažení, tak příští věk si na to dám pozor..
ySpirit

Post by ySpirit »

Valceni alianci je nyni vypnute?
Chtel jsem zkusit, jestli se to menilo; co by z toho bylo, ale vzdycky mi to hodilo, ze cil neexistuje a valka se rovnou ukoncila :D
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

kym nebude na forum update "aliancie" tak to podla mna ani nemusite skusat :D
Post Reply