Já bych ještě hadům buď snížil iniciativu a zvednul cenu (přidal zlato), nebo změnil druh útoku na 2, nebo zrušil multiútok.
Ta jednotka je hodně silná a ještě k tomu i dost levná, takže není problém jich mít spoustu. Přijde mi jako nesmysl, že mohou velké ohnivé chrámy dávat beze ztrát tím, že vyvolávače vyvraždí ještě před vyvoláním. Nejbližší přirovnání je Ascended. V nich je hodně obtížné nabrat takové dmg jako v hadech kvůli ceně a i tak se jim druh útoku 4 sebral.
Jako takový myšlenkový dodatek.. Kdyby někdo byl fakt hodně dedikovaný, tak si může založit hromadu Dhar účtů, kde na konci věku pojede jen hady a k tomu pár jednotek aby nebyli hned na ráně. Jako kamikadze (s každým účtem to jsou 3 útoky) by mohl vyklízet ostatní v IP a pak si tam v klidu vstoupit s hlavním účtem. Ty účty by nebylo ani potřeba nijak rozvíjet, stačilo by je prostě "odklikat". Tohle by si myslím neměl žádný bůh umožňovat.
Buh - Dhar
Re: Buh - Dhar
Jak jsem psal, hady bych nechal být. Přijde mi, že oslabovat je nyní by byla chyba, protože by se jednalo o unáhlenou reakci na současný věk a ne rozhodnutí s chladnou hlavou.
Jinak co se hadů týče, tak ty tu byli jedním z prvních témat a v roce 2017 byli oslabení:
A jak jsem psal v úvodu, já nechci, abychom Dhara oslabili tak moc, že se opět stane slabým, jak byl před rokem 2021 (kdy ho taky skoro nikdo nehrál).
Ještě v tom roce 2017 padlo, že problém je, že hadi útočí před vyvolavači/posilovači a tak byl návrh snížit iniciativu hadům na 7 a zvýšit iniciativu vyvolávačům na 8/9. A je pravda, že například Dreadd má vysokou iniciativu (TP má 11 a Soulkeeper má 9), Aether taky (šamani mají 11), ale pak Dralgar, Vulkán a Dhar jsou pomalý a Crinis je něco mezi (Světlonoš má 13, ale kapitáni mají 8 a opat 6).
Takže možná tohle by byl správný postup, snížit iniciativu hadům na 6/7 a zvýšit iniciativu Druidům, Stínovým mágům a Velemágy.
Pamatuji si že se řešilo, že jsou mezi vyvolávači takové rozdíly, ale už si nepamatuji, proč se nechali. Jestli tehdy byl Dralgar a Vulkán moc silný a tak se nechtělo je posilovat zvyšováním iniciativy pro vyvolání štítů? Možná.
Ale i tak se mi více líbí zvýšení iniciativy jim na 8/9 a hadům snížit na 6/7 místo jiného oslabování. Pokud vůbec budeme něco měnit.
Jinak co se hadů týče, tak ty tu byli jedním z prvních témat a v roce 2017 byli oslabení:
Ale když jsme se v letech 2021/2022 vrátili k upravování Dhara, tak jsme do toho šly s tím, že bahenní větev je slabá a je třeba ji posílit. Součástí toho byli nové jednotky a další bonusy, včetně toho, že se hadům snížila hodnota o 1/3.nezmar wrote: ↑Tue 07. Mar 2017 12:51:33 tak som pustil poslednu stavbu, Bazinny tok, s tymito upravami hadov:
Bahenní Had:
- zruseny multiutok
- znizena inic na 8 (povodne 10)
- znizena hodnota na 45000 (povodne 55k)
Toxický Bahenní Had:
- znizena inic na 9 (povodne 11)
- zvysena hodnota na 90000 (povodne 55k)
- otraveny utok znizeny na 30% (povodne 50%)
A jak jsem psal v úvodu, já nechci, abychom Dhara oslabili tak moc, že se opět stane slabým, jak byl před rokem 2021 (kdy ho taky skoro nikdo nehrál).
Ještě v tom roce 2017 padlo, že problém je, že hadi útočí před vyvolavači/posilovači a tak byl návrh snížit iniciativu hadům na 7 a zvýšit iniciativu vyvolávačům na 8/9. A je pravda, že například Dreadd má vysokou iniciativu (TP má 11 a Soulkeeper má 9), Aether taky (šamani mají 11), ale pak Dralgar, Vulkán a Dhar jsou pomalý a Crinis je něco mezi (Světlonoš má 13, ale kapitáni mají 8 a opat 6).
Takže možná tohle by byl správný postup, snížit iniciativu hadům na 6/7 a zvýšit iniciativu Druidům, Stínovým mágům a Velemágy.
Pamatuji si že se řešilo, že jsou mezi vyvolávači takové rozdíly, ale už si nepamatuji, proč se nechali. Jestli tehdy byl Dralgar a Vulkán moc silný a tak se nechtělo je posilovat zvyšováním iniciativy pro vyvolání štítů? Možná.
Ale i tak se mi více líbí zvýšení iniciativy jim na 8/9 a hadům snížit na 6/7 místo jiného oslabování. Pokud vůbec budeme něco měnit.
Teď bych to taky neměnil. Myslel jsem do příštího věku.
ja navrhujem na zaklade predchadzajucich myslienok toto:
- zdrazenie hadov (zvysi sa ich jednorazova cena o 50 az 100%, nie zold)
- zmena vsetkych jednotiek na toxicke v pripade ziskania toxicity - redukcia poctov jednotiek (hlavne chrobakov aj hadov) - vsetky dharove jednotky v boji zasiahla toxicita ...
- pri hone umieraju vsetci bezni minotauri - preziju len "vynimocny"