Nápady z chatu

Vaše nápady, postrehy, návody a vlastne všetko čo sa týka samotnej hry :)
Hron

Re: Nápady z chatu

Post by Hron »

Kdysi se Nemrtví ohniví kouzelníci dělali z Arcimágů ohně. Pak se dala magie ohně 1 i mágům a tak se tvořili z obou jednotek. Pak se upravoval magie ohně a přidali se lepší koule jako magie ohně 11 pro Arcimágy, ale už se neupravilo vyvolávání u nekromantů.

A já souhlasím s chatem, aby Nekromanti tvořili Nemrtvé ohnivé kouzelníky z obojího i nyní, takže aby to platilo jak pro magii ohně 1, tak 11.
Hron

Post by Hron »

IP Postaví ten, kdo první odkliká stavbu.
Trestanec wrote: aha, reálně ho teda postaví ten kdo nejrychleji kliká? Protože ty náklady jsou levné, 10 esencí a krystal má už teď nejspíš kde kdo, takže prostě kdo je rychlejší vyhraje? Myslím, že vzhledem k zvbýšení rychlosti hry a plenění by se měl IP násobně zkomplikovat, tohle je jen symbolika a člověk se nemusí přes věk snažit něco sbírat...
Tzn.: Navrhuje zvýšení požadavků pro stavbu IP.

Dle mě je to zbytečné, protože hradby jsou sice fajn, ale klan co postavil IP nezachrání předtím, že ostatní mají všechny klany nezraněné. A tak postavit IP je vlastně nevýhoda a proto mi přijde zbytečné jeho tavbu ztěžovat.
Hron

Post by Hron »

N00B1K wrote: Zavedte prosím možnost hracem předdefinovaných armád, aby Dread mohl na jedno kliknutí poslat danou kombinaci. Jednou to navolis, že Armáda 1 = Nekro, Přízrak, Zvěst, Stín v nějakém počtu a s nějakou výbavou, a pak už jen když přijde chrám, klikneš Armáda 1, Zaútočit.
K tomuto návrhu jsem neutrální.
Post Reply