Kdysi se Nemrtví ohniví kouzelníci dělali z Arcimágů ohně. Pak se dala magie ohně 1 i mágům a tak se tvořili z obou jednotek. Pak se upravoval magie ohně a přidali se lepší koule jako magie ohně 11 pro Arcimágy, ale už se neupravilo vyvolávání u nekromantů.
A já souhlasím s chatem, aby Nekromanti tvořili Nemrtvé ohnivé kouzelníky z obojího i nyní, takže aby to platilo jak pro magii ohně 1, tak 11.
Nápady z chatu
Re: Nápady z chatu
IP Postaví ten, kdo první odkliká stavbu.
Dle mě je to zbytečné, protože hradby jsou sice fajn, ale klan co postavil IP nezachrání předtím, že ostatní mají všechny klany nezraněné. A tak postavit IP je vlastně nevýhoda a proto mi přijde zbytečné jeho tavbu ztěžovat.
Tzn.: Navrhuje zvýšení požadavků pro stavbu IP.Trestanec wrote: aha, reálně ho teda postaví ten kdo nejrychleji kliká? Protože ty náklady jsou levné, 10 esencí a krystal má už teď nejspíš kde kdo, takže prostě kdo je rychlejší vyhraje? Myslím, že vzhledem k zvbýšení rychlosti hry a plenění by se měl IP násobně zkomplikovat, tohle je jen symbolika a člověk se nemusí přes věk snažit něco sbírat...
Dle mě je to zbytečné, protože hradby jsou sice fajn, ale klan co postavil IP nezachrání předtím, že ostatní mají všechny klany nezraněné. A tak postavit IP je vlastně nevýhoda a proto mi přijde zbytečné jeho tavbu ztěžovat.
Re: Nápady z chatu
K tomuto návrhu jsem neutrální.N00B1K wrote: Zavedte prosím možnost hracem předdefinovaných armád, aby Dread mohl na jedno kliknutí poslat danou kombinaci. Jednou to navolis, že Armáda 1 = Nekro, Přízrak, Zvěst, Stín v nějakém počtu a s nějakou výbavou, a pak už jen když přijde chrám, klikneš Armáda 1, Zaútočit.