a rasa zvíře mi k němu taky nějak nesedí

Dle mě měl. Osobně si myslím, že by to měl být "neživý" a "konstrukt" a měl by mít "toxický štít 10" a "jedový útok 15%-20%".tarrant wrote:Neměl by toxický bahení golem mít taky nějaký jedový útok? když už ho má toxické bahno.. resp, když ho má vše toxické krom něj..
a rasa zvíře mi k němu taky nějak nesedíale to je detail..
Bude mit 0 hp a hned umre. Stejny problem byl snad nekdy davno u kostlivcu, jestli si to pamatuju.tarrant wrote:toxický štít má, jen na ten jedový útok se asi zapomnělo..
a ještě ten brouk.. když mu dám totem krve, tak má životy 0.. nevyhodí to v případě boje nějakou chybu? nebo jak ho vůbec něco jiného zabije, když má životy 0
Hron wrote:Nezmare, jaké jsi nastavil počty u rekrutu brouků?
Code: Select all
$bonus = 0.0;
if( checkInterval($bu_druh3, 315, 320) ){
$bonus += 2 + ($bu_druh3-315)*1;
}
if( checkInterval($bu_druh4, 325, 330) ){
$bonus += 4 + ($bu_druh4-325)*2;
}
if( checkInterval($bu_druh5, 335, 340) ){
$bonus += 6 + ($bu_druh5-335)*3;
}
Ano, přesně takhle. A reálně na tom nevidím nic divného.tarrant wrote:Nevím totiž úplně jak to chceš nastavit před toxicitou? na začátku bude chodit minotaur..
Když uděláš upgrade před toxicitou, tak ti bude chodit obrněný minotaur a po toxicitě ti bde chodit už jen toxický obrněný minotaur..
Pokud uděláš upgrade minotaurů až po toxicitě, tak budeš mít minotaura, toxickho minotaura a obrněnéhp toxického minotaura..
Právě proto jsem psal, že ho chci příští věk zkusit a psát úpravy až pak.tarrant wrote:Jak si říkal, že to s Dharem který bude mít pomalaůejší start, ok..
Tak dhar pomalý start mít nebude.. Teď abych mohl před updatem chodit katakomby s rozumnými ztrátami, tak jsem otřeboval drtiče lebek, jenže ty už nepotřebuješ,,
Má bahenní golemy se slayerem a brouky se slayerem, takže bude dávat katakomby bez ztrát, hned od začátku, žádné drtiče lebek nepotřebuje..
Dhar zlato na trénink skoro nepotřebuje - 30 zl na bahno a 45 na ještěry.. zbytek jednotek už jen za runy, kterých bude mít dost.. a zlato tedy jen na to aby to uživil..takže Dhar je nejsilenější bůh a mám pocit, že ikdyž se oslabí nižším počtem brouků a odebráním stacku minotaurů, tak to moc nepomůže..
Nene, ta náhoda je zde špatná. Přesně jak ti odpovídá Nezmar. Na tohle si lidé (nebo minimálně já) stěžovali a je to špatné. Reálně to pak funguje tak, že člověk hraje, jako by to nebylo a když to přijde, tak je to bonus. Takže ale v záklu bere tu jednotku, jako by to neměla a pak se vracíme k tomu, kde jsme byli na začátku...tarrant wrote:Možná se u minotaurů, trochu inspirovat jak byli dřív..
Že by na X% (třeba 30%) vyblokovali X% poškození (třeba jako to mají teď)
Příklad: Toxický obrněný minotaur by v 1/3 příadů vyblokoval 60% poškození - teď blokouje toto počkození vždy..