Buh - Dhar

Vaše nápady, postrehy, návody a vlastne všetko čo sa týka samotnej hry :)
ySpirit

Re: Buh - Dhar

Post by ySpirit »

Bahenni branch, 5.433 tahu odtahano, chybi zikkurat, chybi giganticky palac, neni odemcene tajemstvi toxicity:
Věrnost našemu bohu zvedla rekrut Bažinného Bludiště o 8.
Z Bažinného Bludiště dorazilo 10 x Mínotaurus
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

to znizenie hodnoty mi pride dost razantne vzhladom na staty. Povodne mal minotaur kolko 2.5-3 tisic? A teraz 1 tisic s pridanim dalsich schopnosti? To mi uz pride troska prehnane
Hron

Post by Hron »

nezmar wrote:to znizenie hodnoty mi pride dost razantne vzhladom na staty. Povodne mal minotaur kolko 2.5-3 tisic? A teraz 1 tisic s pridanim dalsich schopnosti? To mi uz pride troska prehnane
Původně měl 2,5k a byl na nic. Ale uznávám, že máš pravdu, že nová schopnost může být zajímavá a poznat se. Ty jsi psal o snížení na 1,8k, ale to mi pořád přijde relativně dost. Když ti 1k přijde málo, tak bych navrhoval 1,5k.
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

a teraz ideme dohadovat konecnu cenu, takze 1.7, ty povieš že 1.55 bude lepšie, potom ja ok, tak 1.6 :mrgreen:

a tak nakoniec 1500 môže byť hodnota s ktorou dokážem žiť :roll:
Hron

Post by Hron »

nezmar wrote:a teraz ideme dohadovat konecnu cenu, takze 1.7, ty povieš že 1.55 bude lepšie, potom ja ok, tak 1.6 :mrgreen:

a tak nakoniec 1500 môže byť hodnota s ktorou dokážem žiť :roll:
:lol: :lol: :lol:
ySpirit

Post by ySpirit »

Cim nizsi hodnota, tim vice lidi bude chtit si tu vetev vyzkouset a aspon na ni bude feedback, pak by se ta cisla mohla poupravit, podle vyuziti :D

Pokud bude levnejsi, bude mit schopnosti navic, hodnota 1.5k by mohla byt OK.
Urcite by to pak chtelo i upravit rekrut, aby se navysoval rychleji.
Blokovani slayeru a snizovani obrany utoku rozdelit, blokovani slayeru by se pak mohlo vyuzit i na jinych jednotkach (a nebo i na nejakem predmetu), tak je skoda to parovat.

Rekrutici hlavni stit by zaslouzil byt o neco lepsi, jinak se tu budou hrat jenom Dralgari s druidy a Aetherove se samany, co jsou schopni prochazet i nove posvatne chramy beze ztrat. :mrgreen:
Last edited by ySpirit on Sat 05. Mar 2022 21:37:17, edited 1 time in total.
Hron

Post by Hron »

ySpirit wrote:Urcite by to pak chtelo i upravit rekrut, aby se navysoval rychleji.
To asi jo.
ySpirit wrote:Blokovani slayeru a snizovani obrany rozdelit, blokovani slayeru by se pak mohlo vyuzit i na jinych jednotkach (a nebo i na nejakem predmetu), tak je skoda to parovat.
Je to snižování útoku a ne obrany, ale chápu. Tady mi spíše šlo o to, že se to hodí k tomu názvu. Ale teoreticky by mohla vzniknout nová schopnost "nezranitelnost" (jednotka nemá slabá místa -> blokuje schopnosti slayer a exterminace).
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

samostatna schopnost, ktora dokaze blokovat slayer? NIE

uz vidim ako by ste pri kazdej druhej jednotke ziadali aby toto bolo, pripadne aby kazdy druhy predmet (resp. predmet, ktory dokaze ziskat kazdy) mal tuto schopnost.

co mi to len pripomina, ze by imka na ohnivy stit :D
Hron

Post by Hron »

nezmar wrote:samostatna schopnost, ktora dokaze blokovat slayer? NIE

uz vidim ako by ste pri kazdej druhej jednotke ziadali aby toto bolo, pripadne aby kazdy druhy predmet (resp. predmet, ktory dokaze ziskat kazdy) mal tuto schopnost.

co mi to len pripomina, ze by imka na ohnivy stit :D
Ok, tak návrh na Adamantové pláty ještě odložím... :mrgreen:
ySpirit

Post by ySpirit »

Ona by imka na ohnivy stit nebyla potreba na kazde jednotce na blizko, kdyby nebyly demoni eventy nejlepsi na odmenu (nez se pridaly chramy), tam ma hromadu jednotek ohnivy stit. Nekteri bohove nemaji dostatecne velky rekrut, takze riskovat ztratu stovky tahu jen na ohnivem stitu se zrovna nevyplati, jeste kdyz ta karavana pak rekne, ze mi to hodi 1k lidi za milionove ztraty :mrgreen:
Post Reply