Tak mám asi poslední návrh. Je to takové aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Každý klan by mohl jednou za den zaútočit na libovolné plenění skrz cooldown. Tento útok by cooldown nijak neovlivnil - stal by se úplně mimo cooldown.
Následky by byly asi takové: hyperaktivní účty můžou dál plenit klidně až 4x za den a trochu jim to pomůže když je zrovna někdo předběhne nebo když např. budou chtít do jednoho plenění s vícero klany. Středně aktivní účty, které plení +/- 2x denně, ale zároveň se přihlašují jen tolikrát, by si teď mohly dát jedno vybrané plenění a jedno z těch zelených, které jsou k dispozici prakticky nonstop. A účty které se přihlašují jednou za den, nebo míň, by si mohli vyplenit co chtějí. Méně aktivním by to poměrově pomohlo nejvíc, ale to by neměl být problém, protože ve výsledku na tom budou furt hůř než ostatní. Kompetitivní element zůstává, ikdyž by už nebyl tak výrazný.
Nemusí to být nezbytně jednou za den, mohl by se zvolit i jiný časový interval..
Úprava plenění
Re: Úprava plenění
Taky jsem dostal nápad, ale je úplně stejný jako ten od davidusX 
Nový goblinní chrám, kde se krvežíznivé hordy modlí ke Ghorovi pro větší plodnost jejich nepřátel, aby měli co plenit.
Odměnou je vstupenka (předmět?) do libovolného plenění, která ignoruje globální cooldown a ani jej neresetuje.
Nový goblinní chrám, kde se krvežíznivé hordy modlí ke Ghorovi pro větší plodnost jejich nepřátel, aby měli co plenit.
Odměnou je vstupenka (předmět?) do libovolného plenění, která ignoruje globální cooldown a ani jej neresetuje.
A komu to prospěje, přidat další nedostupné plenění? 
Ne plenění, normální event/chrám.
další chrám snad radši ne, ta hra už teď je z mého laického pohledu ta hra je už teď strašný "dice fest" od kolik run dostaneš v chrámu, jestli ti plenění někdo vyfoukně cca 1 min před tebou, jestli v plenění dostaneš to co chceš, nebo jestli ti po x. vypadne to čeho máš tuny a teď by tam byl nový chrám, který by ti omezil přístup k runám, nebo by jsi ho nepotkal vůbec 
tím se nechci zestávat toho systému co teď je, protože chápu i nechápu význam exkluzivity plenění, ve hře je teď 100 klanů, jasně, né všechny jsou v plenění schopném stavu, ale i tak máme 19 "oblastí". Fakticky míň, protože do prokletého údolí má cenu lízt pokud jste někde v top 6, ale pravděpodobně výš a Mucusova pevnost je ve většině případů taky nesmysl a modré oblasti vyženou nahoru top hráči. Ekonomicky rozjet klan bez archeologického naleziště a zlatého dolu jde dost blbě, jestli vůbec a ta zbylá dvě červená tažení jde napadnout cca 4-6 za den (pokud si dáte budík na 3 ráno a podobně) ...
proto by mi přišlo smysluplnější, kdyby každý dostal 3 možnosti plenění s podmínkou návštěvy jedné oblasti maximálně 2* denně, tak by byli asi všichni (krom nespavců) spokojenější a líbilo by se mi předělat modrá plenění aby každý měl vlastní počítadlo, ale to by asi hodně pojelo top hráče
tím se nechci zestávat toho systému co teď je, protože chápu i nechápu význam exkluzivity plenění, ve hře je teď 100 klanů, jasně, né všechny jsou v plenění schopném stavu, ale i tak máme 19 "oblastí". Fakticky míň, protože do prokletého údolí má cenu lízt pokud jste někde v top 6, ale pravděpodobně výš a Mucusova pevnost je ve většině případů taky nesmysl a modré oblasti vyženou nahoru top hráči. Ekonomicky rozjet klan bez archeologického naleziště a zlatého dolu jde dost blbě, jestli vůbec a ta zbylá dvě červená tažení jde napadnout cca 4-6 za den (pokud si dáte budík na 3 ráno a podobně) ...
proto by mi přišlo smysluplnější, kdyby každý dostal 3 možnosti plenění s podmínkou návštěvy jedné oblasti maximálně 2* denně, tak by byli asi všichni (krom nespavců) spokojenější a líbilo by se mi předělat modrá plenění aby každý měl vlastní počítadlo, ale to by asi hodně pojelo top hráče
Zlatý důl může mít každý klan za 50k věhlasu.
Archeologický tábor mám u každého klanu a to jsem červené skoro neplenil, takže asi nakoupeno na tržišti.
Ostatní budovy už jsou horší.
Co místo velkých změn Plenění přidat Dobývání, ve kterých ty budovy potřebné na Říšsky Palác Velekrále padnou na 100%.
A potřebné ingredience na stavbu těch budov by častěji padaly třeba ve velkých chrámech/démonech/jiných eventech/taženích aliance atp.
Archeologický tábor mám u každého klanu a to jsem červené skoro neplenil, takže asi nakoupeno na tržišti.
Ostatní budovy už jsou horší.
Co místo velkých změn Plenění přidat Dobývání, ve kterých ty budovy potřebné na Říšsky Palác Velekrále padnou na 100%.
A potřebné ingredience na stavbu těch budov by častěji padaly třeba ve velkých chrámech/démonech/jiných eventech/taženích aliance atp.
Nový event do plenění bych nedával.
A když všichni dostatečně aktivní na to, aby vyjádřili svůj názor chtějí otevřená plenění jednou za den, tak to asi pojďme zkusit, ať vidíme, jaké to bude.
Úprava plenění:
Úprava tržiště:
A když všichni dostatečně aktivní na to, aby vyjádřili svůj názor chtějí otevřená plenění jednou za den, tak to asi pojďme zkusit, ať vidíme, jaké to bude.
Úprava plenění:
- změna času obnovy plenění u hráčů na 24 hodin
- změna času obnovy plenění u eventů na 1 minutu
Úprava tržiště:
- přidat základní plánky obchodníkovi za věhlas, jak navrhoval Nezmar
- přidat plánky na stavby pro ŘPV za runy jak jsem navrhoval já
Zkus ještě přehodnotit těch 24hodin na plenění. Je to hrozná redukce plěnění.Max. 60 útoků když začnu první den mínus dny kdy budu dobývat.
24 hodin to bylo původně. Na chatu se na to často odkazovalo. Tak za mě je tohle vyhovění přání aktivních hráčů.
"Původně" je asi myšleno 10+ let nazpět kdy nebylo tolik možností. Plenění se rozmnožilo v podobě třech úrovní ledového paláce, dralgarovi zahrady apod. Jsou tu možnosti sběru materiálu do kovárny a tvorbě nových jednotek.(hraju pro zábavu a tohle si užívám).Chápu,že někteří hráči nemají tolik času a nechtějí aby je aktivnější předběhli, ale ten co chce utočit jednou za 24hodin není přece aktivnější než ten co chce plenit častěji..Třeba je to jen zdání a těch cca 55 útoku v plenění stačí.