Seznam bugů

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
nezmar
Administrátor

Re: Seznam bugů

Post by nezmar »

Kouji wrote:Jj našel jsem osadu, resetoval klan a osada zůstala.
ok, tak som tam nahodil, ze ked sa resetuje aktivny klan tak ma odstranit vsetky eventy
flitrio

Post by flitrio »

neviem ci to niekto spomenul ale zatial som si to nevsimol ...napriklad mam v aliancii ludi ale ked ich chcem spehovat(pozriet si ich jednotky a tak) nezobrazia sa ziadne jednotky
Kouji

Post by Kouji »

Naskakuje mi Produkce je zastavena ... a když jdu do hospodářství a dám odvody do armády nechť započnou ... tak se nic nestane
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Kouji wrote:Naskakuje mi Produkce je zastavena ... a když jdu do hospodářství a dám odvody do armády nechť započnou ... tak se nic nestane
stale ten isty problem so zamenou ID/ID_HRACE

cize zastavenie rekrutu ti nahodil iny hrac a ty si menil inemu hracovi. Uz by to malo byt opravene :(
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

flitrio wrote:neviem ci to niekto spomenul ale zatial som si to nevsimol ...napriklad mam v aliancii ludi ale ked ich chcem spehovat(pozriet si ich jednotky a tak) nezobrazia sa ziadne jednotky
neda sa mi replikovat problem. Mozes mi poslat link, ktory nefunguje?
Ripperman

Post by Ripperman »

Omg. vyplenil jsem posvátný chrám, přisel jsem jen o zombiky a asi 10k vesanu. Pak jsem propustil otroky a koukam, ze nekropolis se mi nepostavila a celkvoe je to jako bych ho nedobyl....
Přito jsem ho dal na 100%, to je sejmul jsem i světlonoše a na konci boje mi to vypsalo, že k nám dread posílá stavitele. :( :|
Ach joooo. Nezmare můžeš to opravit a dát mi za něj ty peníze a postavit nekropolis ? (znovu už ho dobýjet fakt nechci... :/)
edited: výpis nemám, protože mě nenapadlo, že by se zrovna toto mohlo pos*at... :/

Jedná se o klan id: 92
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

Ripperman wrote:Omg. vyplenil jsem posvátný chrám, přisel jsem jen o zombiky a asi 10k vesanu. Pak jsem propustil otroky a koukam, ze nekropolis se mi nepostavila a celkvoe je to jako bych ho nedobyl....
Přito jsem ho dal na 100%, to je sejmul jsem i světlonoše a na konci boje mi to vypsalo, že k nám dread posílá stavitele. :( :|
Ach joooo. Nezmare můžeš to opravit a dát mi za něj ty peníze a postavit nekropolis ? (znovu už ho dobýjet fakt nechci... :/)
edited: výpis nemám, protože mě nenapadlo, že by se zrovna toto mohlo pos*at... :/
bug je opraveny. Toto je specialny quest, ktory je absolutne mimo vsetkeho, cize to ma ani nenapadlo skontrolovat :(

A zlato ti pridalo (to pridava samostatne), len akurat ze ti nezmenilo budovu a nenastavilo 1 vybavenie do budovi
VPx

Post by VPx »

cau dnes rano sa neda dostat do menu aliance

Fatal error: Call to undefined function array_column() in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/application/controllers/alliance.php on line 202 a tiez to vypisuje pri budovach nejake php

myslim ze skole architektov chyba popis
A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Filename: constructions/default.php

Line Number: 30

jop a kedze mi nejde dostat sa do ali neviem si kupit skolu architektov na Dhara ...... a tiez neviem spustit ali tazenie .....
nezmar
Administrátor

Post by nezmar »

uz by malo byt opravene

v pripade dalsich chyb v aliancii a cakania na opravu mozete tiez pouzit priamy link na straru stranku:
http://heaven.landofice.com/aliance.php
Ripperman

Post by Ripperman »

Nee, použil jsem mapu k archeologickému táboru a žádný arch. tábor se nenašel.
Prosím opravit a vrátit mapu. :shock:
Post Reply