ok, tak som tam nahodil, ze ked sa resetuje aktivny klan tak ma odstranit vsetky eventyKouji wrote:Jj našel jsem osadu, resetoval klan a osada zůstala.
Seznam bugů
Re: Seznam bugů
stale ten isty problem so zamenou ID/ID_HRACEKouji wrote:Naskakuje mi Produkce je zastavena ... a když jdu do hospodářství a dám odvody do armády nechť započnou ... tak se nic nestane
cize zastavenie rekrutu ti nahodil iny hrac a ty si menil inemu hracovi. Uz by to malo byt opravene

neda sa mi replikovat problem. Mozes mi poslat link, ktory nefunguje?flitrio wrote:neviem ci to niekto spomenul ale zatial som si to nevsimol ...napriklad mam v aliancii ludi ale ked ich chcem spehovat(pozriet si ich jednotky a tak) nezobrazia sa ziadne jednotky
Přito jsem ho dal na 100%, to je sejmul jsem i světlonoše a na konci boje mi to vypsalo, že k nám dread posílá stavitele.

Ach joooo. Nezmare můžeš to opravit a dát mi za něj ty peníze a postavit nekropolis ? (znovu už ho dobýjet fakt nechci... :/)
edited: výpis nemám, protože mě nenapadlo, že by se zrovna toto mohlo pos*at... :/
Jedná se o klan id: 92
bug je opraveny. Toto je specialny quest, ktory je absolutne mimo vsetkeho, cize to ma ani nenapadlo skontrolovatRipperman wrote:Omg. vyplenil jsem posvátný chrám, přisel jsem jen o zombiky a asi 10k vesanu. Pak jsem propustil otroky a koukam, ze nekropolis se mi nepostavila a celkvoe je to jako bych ho nedobyl....
Přito jsem ho dal na 100%, to je sejmul jsem i světlonoše a na konci boje mi to vypsalo, že k nám dread posílá stavitele.![]()
![]()
Ach joooo. Nezmare můžeš to opravit a dát mi za něj ty peníze a postavit nekropolis ? (znovu už ho dobýjet fakt nechci... :/)
edited: výpis nemám, protože mě nenapadlo, že by se zrovna toto mohlo pos*at... :/

A zlato ti pridalo (to pridava samostatne), len akurat ze ti nezmenilo budovu a nenastavilo 1 vybavenie do budovi
Fatal error: Call to undefined function array_column() in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/application/controllers/alliance.php on line 202 a tiez to vypisuje pri budovach nejake php
myslim ze skole architektov chyba popis
A PHP Error was encountered
Severity: Notice
Filename: constructions/default.php
Line Number: 30
jop a kedze mi nejde dostat sa do ali neviem si kupit skolu architektov na Dhara ...... a tiez neviem spustit ali tazenie .....
uz by malo byt opravene
v pripade dalsich chyb v aliancii a cakania na opravu mozete tiez pouzit priamy link na straru stranku:
http://heaven.landofice.com/aliance.php
v pripade dalsich chyb v aliancii a cakania na opravu mozete tiez pouzit priamy link na straru stranku:
http://heaven.landofice.com/aliance.php
Prosím opravit a vrátit mapu.