update 2.7.0
Re: update 2.7.0
Nezmarku, netuším, zda-li opravudeš další chyby, nebo si nedopatřením "opravil" něco, co bylo v pořádku, ale nefunguje mi přihlášení na heaven ani registrace. "Fatal error: Cannot redeclare fireLog() (previously declared in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php:106) in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php on line 112"
Mám stejný problémsunnie wrote:Nezmarku, netuším, zda-li opravudeš další chyby, nebo si nedopatřením "opravil" něco, co bylo v pořádku, ale nefunguje mi přihlášení na heaven ani registrace. "Fatal error: Cannot redeclare fireLog() (previously declared in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php:106) in /pub/sarkowa/landofice.com/web/heaven/config/_web.php on line 112"
To mají všichni, něco se pokazilo. Nezmar tady o víkendech moc nebývá, takže počkejte.
funkcia na logovanie bola zakomentovana. Je to sposobene tym, ze sa dvakrat nacitava stary config
a tam mam nahodenu funkciu na testovanie.
Uz som tam spravil osetrenie, cize toto uz problem nebude robit.
Len mi je divne, ze doteraz to nevyhadzovalo a teraz to zacalo (u mna je to uplne zrusene, lebo mi to tiez robilo problem, len som nato uplne zabudol, kedze som to zacal robit tak pred dvoma mesiacmi)
mam pocit, ze sa este pride na par chyb a potom to restartneme
PS: kvoli tomuto novemu updatu sa snazim prist aspon takto vecer aby som mohol opravit co sa da

Uz som tam spravil osetrenie, cize toto uz problem nebude robit.
Len mi je divne, ze doteraz to nevyhadzovalo a teraz to zacalo (u mna je to uplne zrusene, lebo mi to tiez robilo problem, len som nato uplne zabudol, kedze som to zacal robit tak pred dvoma mesiacmi)
mam pocit, ze sa este pride na par chyb a potom to restartneme
PS: kvoli tomuto novemu updatu sa snazim prist aspon takto vecer aby som mohol opravit co sa da
vymlátil jsem tři runy života a runu sněhu z dopupě obra ale nemám je. Asi jsem našel bugíísek
nevim jestli ma cenu to nak resit ale kdyz se daj runy na trh a klan se resetne tak tam ty runy zustanou. zlato za to nastesti ten klan nedostane.
runy zostavaju. Tak to bolo programovane.Sunsurge wrote:nevim jestli ma cenu to nak resit ale kdyz se daj runy na trh a klan se resetne tak tam ty runy zustanou. zlato za to nastesti ten klan nedostane.
Prachy pripadnu obchodnikovi. Nevidel som dovod preco by sa takto odstranovali RUNY a PREDMETY v pripade, ze si dany hrac resetne klan