To jsou super novinky! Děkujeme.
PS: Ano, obecně u min jsou na prvních dvou místech přízraci a upíři. Pořadí záleží na množství upírů.
Jestli si dobře pamatuji, tak miny byli zavedeny dříve, než byl upgrade Crinis a po tu krátkou dobu byl Ghoro ten, kdo zabíjel nemrtvého Dreadda.
Tedy, Ghoro vždy boj prohrál, ale zbavil Dreadda přízraků, takže tím v důsledku vyhrál.
PPS: Ale pozor, není to zase tak úplně jednoduché. Musí být splněné dvě podmínky 1) sapéři musí útočit 2) přízraci musí útočit ve třetím kole.
Když jsem tehdy GHora hrával, tak se stávalo, že poprvé to fungovalo, ale u obnového Ghora u většinou ne, protože silný Dreadd mi buď zabil sapéry než stihli zaútočit, nebo pak jsem neměl dostatek stacků a tak boj skončil před útokem přízraků. Nechtěl jsem se totiž snižovat k tomu, abych z Portálu a kovárny dělal jednu jednotku každého stacku, abych jich měl více.
PPPS: A ano, celkem pokrytecky jsem si užíval hraní za Ghora a miny. Ale pokud se Ghoro začne hrát častěji a budu mu muset čelit, tak stejně jako u nepředvídatelnosti u hyder, proti tomu začnu bojovat. To že několikanásobně menší armáda, která se lehce obnoví, dokáže zničit (udělat nepoužitelnou) mnohem větší armádu, která to nikdy neobnoví a to jen proto, že přeskočí všechny štíty a zaútočí na cenné top jednotky, je dle mě špatně. A u toho ještě miny oproti hydrám mají výhodu v tom, že se jednak nedají zničit a pak ignorují obranu, takže zabíjí vše.
Simulátor
Re: Simulátor
Simulátor vylepšen
- Implementována Magie Smrti 14 (zatím pouze snížení o procenta životů)
- Implementována Magie Lesa 7 (zatím mimo té 5% šance)
- Aktualizace jednotek
- Implementována Magie Smrti 14 (zatím pouze snížení o procenta životů)
- Implementována Magie Lesa 7 (zatím mimo té 5% šance)
- Aktualizace jednotek
Re: Simulátor
Simulátor vylepšen
- Vyvolané jednotky útočí až na konci kola, ve kterém byly vyvolány
- Implementována schopnost Temnota duše
- Vyvolané jednotky útočí až na konci kola, ve kterém byly vyvolány
- Implementována schopnost Temnota duše