Více se mi líbí něco, co je přímo vidět. Ten žold je v důsledku celkem skrytý.
Zůstal bych u toho žrádla a žold bych neměnil.
Buh - Dralgar Imagar
Re: Buh - Dralgar Imagar
rozmyslam nad novou budovou namiesto domobrany v ramci druid vetvy
Strom Zivota - vsetky budovy od Dralgara. Budova Druidov - iba oni sa dokazu starat o Strom Zivota.
* Tam by sa mohlo zakomponovat to znizenie cien za "zvierata". Cize ovpolyvnilo by to bizonov, jednorozcov, wurmov
* mohlo by byt viac stupnov budovy
* bonusova jednotka - Strážce lesa
Strom Zivota - vsetky budovy od Dralgara. Budova Druidov - iba oni sa dokazu starat o Strom Zivota.
* Tam by sa mohlo zakomponovat to znizenie cien za "zvierata". Cize ovpolyvnilo by to bizonov, jednorozcov, wurmov
* mohlo by byt viac stupnov budovy
* bonusova jednotka - Strážce lesa
Strom Života zní dobře. Ale aby existence budovy byla závislá na druidech (což není ani top jednotka, ale jen druhá jednotka) mi přijde zvláštní.
Ale asi můžeme zkusit.
Ale nedával bych další bonusovou jednotku. Ty už Dralgar má. Lepší by bylo, kdyby se ten Strážce lesa (pokud ho chceš) rekrutil v té budově. Podobně jako u Vulkána Akolyti, nebo Dreadda Nekromanti (záleží na síle).
Ale asi můžeme zkusit.
Ale nedával bych další bonusovou jednotku. Ty už Dralgar má. Lepší by bylo, kdyby se ten Strážce lesa (pokud ho chceš) rekrutil v té budově. Podobně jako u Vulkána Akolyti, nebo Dreadda Nekromanti (záleží na síle).
ano nahodil som to zatial ako rekrut.
# Vseobecne udaje
$nazev_j = 'Strážce Lesa';
$unikatni_j = 0;
$rasa = 'obr';
# Staty
$utok_j = 14;
$obrana_j = 16;
$damage_j = 1200;
$zivoty_j = 1800;
$inic_j = 2;
$typutoku_j = 1;
$hodnota_j = 1000;
# Schopnosti
$schopnosti['drtive_sipy'] = 50;
# cena
10k zlata + 1 runa zivota
# Vseobecne udaje
$nazev_j = 'Strážce Lesa';
$unikatni_j = 0;
$rasa = 'obr';
# Staty
$utok_j = 14;
$obrana_j = 16;
$damage_j = 1200;
$zivoty_j = 1800;
$inic_j = 2;
$typutoku_j = 1;
$hodnota_j = 1000;
# Schopnosti
$schopnosti['drtive_sipy'] = 50;
# cena
10k zlata + 1 runa zivota
Jaký bude rekrut za tah?
Porovnání s Lesním obrem:
- mírně nad 1/2 dmg
- mírně nad 1/2 útok
- mírně nad 1/2 obrana
- cca 1/4 hp
- 1/5 hodnota
- 1/5 cena
Další obři jsou střelečtí, takže porovnání nemá smysl.
Dle statů je to tak v podstatě lepší lesní obr (pokud nepotřebuješ vysoký útok, nebo se bránit malému útoku).
Je to rozhodně lepší jak OV, ale stojí to místo zlata i runy života.
Přemýšlím zda v té ceně nechat tu runu života. Jako Dralgar jich chceš mít co nejvíce a poslední dvě jednotky tě jich stojí většinou hodně. OV je tak něco co můžeš stavět aniž bys je utrácel. A protože bych dal cenu postavení Stromu života za nějaký větší obnos run života (300?) tak bych asi dal, že sis tím "zaplatil" už runy a nyní můžeš tohoto obra stavět jen za zlato.
U OV máš za 10 zl 7 hp, tady jich máš jen 1 (i když to dělá i další věci) a tak bych asi zkusil cenu jen těch 10k zl.
Co rekrutu se týče, tak když lesní obr je v základu 1, tak u tohohle mě napadl základ 5. Ale pak jsem si řekl, že lepší bude jeden za každých 1000 odehraných tahů.
Sumace:
- cenu snížit na 10k zl (tedy zrušit runu života)
- rekrut bych dal ceil(počet odehraných tahů / 1000)
- cenu Stromu života bych dal 300 run života, nebo třeba 200 run + essence života (to se mi vlastně líbí více)
Porovnání s Lesním obrem:
- mírně nad 1/2 dmg
- mírně nad 1/2 útok
- mírně nad 1/2 obrana
- cca 1/4 hp
- 1/5 hodnota
- 1/5 cena
Další obři jsou střelečtí, takže porovnání nemá smysl.
Dle statů je to tak v podstatě lepší lesní obr (pokud nepotřebuješ vysoký útok, nebo se bránit malému útoku).
Je to rozhodně lepší jak OV, ale stojí to místo zlata i runy života.
Přemýšlím zda v té ceně nechat tu runu života. Jako Dralgar jich chceš mít co nejvíce a poslední dvě jednotky tě jich stojí většinou hodně. OV je tak něco co můžeš stavět aniž bys je utrácel. A protože bych dal cenu postavení Stromu života za nějaký větší obnos run života (300?) tak bych asi dal, že sis tím "zaplatil" už runy a nyní můžeš tohoto obra stavět jen za zlato.
U OV máš za 10 zl 7 hp, tady jich máš jen 1 (i když to dělá i další věci) a tak bych asi zkusil cenu jen těch 10k zl.
Co rekrutu se týče, tak když lesní obr je v základu 1, tak u tohohle mě napadl základ 5. Ale pak jsem si řekl, že lepší bude jeden za každých 1000 odehraných tahů.
Sumace:
- cenu snížit na 10k zl (tedy zrušit runu života)
- rekrut bych dal ceil(počet odehraných tahů / 1000)
- cenu Stromu života bych dal 300 run života, nebo třeba 200 run + essence života (to se mi vlastně líbí více)
Ok, zapracujem.
Potom strom života je možné vylepšiť ešte 2x. Zakaždým sa strážca vylepši tak o 20-30%
Chcel som tam dať niečo čo by bolo aspoň troška silové a nie zase iba lucisnici. A zároveň by to nebol tak uplne štít. A ani predstavujem si ho ako niečo medzi obrom a entom. Sama vetvicka a Minárik ale nie stron
Potom strom života je možné vylepšiť ešte 2x. Zakaždým sa strážca vylepši tak o 20-30%
Chcel som tam dať niečo čo by bolo aspoň troška silové a nie zase iba lucisnici. A zároveň by to nebol tak uplne štít. A ani predstavujem si ho ako niečo medzi obrom a entom. Sama vetvicka a Minárik ale nie stron
Je nutné to vylepšování? A pokud ano, tak bych asi radši počet než sílu. Aneb nechci aby z toho byli 3 stacky jednotek a vylepšení cca o 50% (po dvou vylepšeních) mi přijde už hodně silné.
Dal bych, že s buď se strom vylepšuje a zvyšuje se tak rekrut.
Nebo se strom nevylepšuje a rekrut se zvyšuje dle počtu run života. Něco jako 10k run života = dvojnásobný rekrut, 100k run života = trojnásobný rekrut.
Dal bych, že s buď se strom vylepšuje a zvyšuje se tak rekrut.
Nebo se strom nevylepšuje a rekrut se zvyšuje dle počtu run života. Něco jako 10k run života = dvojnásobný rekrut, 100k run života = trojnásobný rekrut.
Asi by bylo fajn, aby další úrovně Stromu života se jmenovali jinak (mimo jiné aby bylo vidět, že se opravdu něco změnilo).
Návrh je třeba:
Strom života -> Velký strom života -> Prastarý strom života
Návrh je třeba:
Strom života -> Velký strom života -> Prastarý strom života
Na chatu píší, že by uvítali aby měli i obyč druidi druh útoku 2.
Já u tohoto nápadu nejsem přímo pro ani proti.
Jen si říkám, že pokud se dá druidům střelecký útok, tak bych jim za to vzal 2 životy. Vyvolají cca o 10% entů méně, ale teď jsme jim dali více, tak je tohle nezabije. A zároveň to pomůže udržet rozdíl mezi druidy a veledruidy.
Já u tohoto nápadu nejsem přímo pro ani proti.
Jen si říkám, že pokud se dá druidům střelecký útok, tak bych jim za to vzal 2 životy. Vyvolají cca o 10% entů méně, ale teď jsme jim dali více, tak je tohle nezabije. A zároveň to pomůže udržet rozdíl mezi druidy a veledruidy.