První větev Crinis bude mít výrazně nejvíce jednotek ze všech, tak další jednotku (a k tomu ještě zadarmo) bych ji určitě nedával.
Zasvěcen světla mi názvem do Chrámu světla dobře sedí.
"Anjel" je česky "anděl".
začínám mít pocit, že crinis bude mít jako bonus za věrnost koncentrační tábory a do nich pujdou vyupgradit kolejenezmar wrote: ↑Sat 18. Jun 2022 20:06:49 Ale primárne sem na LoInasledovala Ascen, bez nej by sa tu ani neobjavila. A príde mi hlúpe ze by sa na ňu nejako nepripravovala.
A práve jednotky Ascen sú hodné pokryvene (fyzicky aj psychicky) preto by mohli byt zahrnuté medzi nečisté jednotky.
Vo výsledku to nespraví veľký rozdiel. Ascen sa moc nehrávam a do bojov o IP sa zapojí malokedy
500k věhlasu není touto dobou není problém mít (a pokud se o něj člověk snaží, tak mít výrazně více) a s ním má rekrut:nezmar wrote: ↑Wed 22. Jun 2022 6:31:32 Tých 100 bolo prehnane, to som si uvedomil keď som začal robiť a anavrhom si sa dosť priblížil tomu co som zatiaľ nahodil.
Počty jednotiek: nie je možné mať 4 strelecké jednotky z jednej budovy (ak nepočítam kapitánov, ktorých bude malo).
Bud budeš mat lv1, lv2 a svätý lv2, alebo lv1, svätý lv1, svätý lv2. Čiže to mame max 6 streleckých jednotiek.
To posilňovanie je diskutabilne:
1. Svätý útok / štít bude fungovať iba na pár jednotiek inak je pre hráča zbytocne
2. Vždy sa bude posilňovať iba jedna vec (útok, obrana, ini) a jednotky začínajú s dosť nízkymi číslami.
Pri posilňovaní ini je prakticky jedno ci sa posily o 300% alebo o 30000%. Proste pôjde prvá.
Posilňovanie útoku a obrany - áno musí sa to vyladiť na rozumne hodnoty. Kedze som Crinis nikdy poriadne nehral tak netuším aké sú jej moznosti
Ale co sa týka počtu jednotiek, tak vlastne bude mať iba o 4 jednotky viac ako ma teraz
Silné jednotky v malých počtech mi k andělům rozhodně sedí.