Královský palác

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
Locked
healtonn
Posts: 58
Joined: Thu 09. Apr 2015 19:07:24

Královský palác

Post by healtonn »

Na dvou kmenech jsem po dosažení 100K věhlasu mohl postavit královský palác. Na třetím kmenu jsem se konecne doškrábal na 100k věhlasu a tu možnost tam nevidím. Je to nějaká změna, nebo je něco rozbitého? U generála ani nemám možnost o tom pokecat
User avatar
nezmar
Administrátor
Posts: 1555
Joined: Mon 27. Jan 2014 7:42:38

Re: Královský palác

Post by nezmar »

asi nemáš splnené všetky podmienky. Vehlas nie je jediná

podmienky:
'gold' => 1.000.000
'slava_p' => 101.000
'slava_n' => 51.000
'dobyvani' => vybudované obchodné cesty
healtonn
Posts: 58
Joined: Thu 09. Apr 2015 19:07:24

Re: Královský palác

Post by healtonn »

Aha to je ten důležitý detail. Ještě ráno bylo na wiki že aby se stavba ukázala po rozhovoru s generalem staci pouze 101k vehlasu, ted uz to na wiki nekdo upravil :) chybi mi predzvest
User avatar
Hron
Posts: 1018
Joined: Mon 08. Feb 2016 16:16:11

Re: Královský palác

Post by Hron »

Na wiki jsem to psal já dle toho, co jsem věděl (vlastně vše, co je ve skupině "často hledané" jsou stránky, které jsem psal ze svých poznámek ze svého pozorování). Když jsem si tu přečetl, že je to jinak, tak jsem to na wiki opravil.
Locked