0)
HM... nějak se mi to nezdá... mám nepříjemný pocit, že těch obrněných budeš mít nějak hodně, ale možná se pletu. Ale rozhodně, pokud je šampion nezávislý na počtu zúčastněných a zároveň chceš zachovat, že se může zúčastnit různý počet, pak bych dal jako minimum 1000. Jde o to, že pokud by to bylo jen 100, tak počet šampionů se u hráčů může lehce lišit až o dva řády a pak by se špatně vyvažoval...
1)
Mistr lovec se mi líbí více a rozhodně bych mu dal Exterminaci -> je tak mocný, že svým útokem vždy někoho zabije nezávisle na tom, jak velký to je nepřítel...
(a pokud jich bude maximálně 1 na 1000 minotaurů, tak snad jich pak nebude příliš)
2)
To je samozřejmé. A Magie smrti 3 je fajn a jsem pro aby ji měl (nenavrhoval jsem ji náhodou kdysi na Minotauřího velitele, nebo jsem ten návrh pak už nepostoval?). Ale chtělo by to i něco, kde záleží na počtu těch šampionů/mistrů lovu (což by mohla řešit ta exterminace).
Tarrant
Chápu, že by bylo fajn využít runy ohně, ale do Dhara bych je nestrkal. Už teď potřebuje více druhů run než ostatní bohové... A pak když vezmeme toho Mistra lovce a tak budeme posílat minotaury do ledové pustiny lovit, tak tam ty runy ohně nemají moc smysl...
Nedělal bych změny dle toho, jak často ro provádíš. Myslím, že by to způsobovalo více zmatků a problémy s laděním než užitku.
Nechci aby střílel (házel sekery). Střeleckých jednotek už tak má přehršel...
Nezmar
Nadhodíš nějakou podobu Mistra lovu, kterou můžeme rozebrat, nebo mám něco nadhodit já?
já bych tam dal možná i nějaké runy ohně.. ten souboj bude peklo

a možná by nebylo úplně špatné nastavit to nějak tak, aby když to nebudeš provádět tak často a tudíž získáš méně šampionú, že by mohla být nižší úmrtnost, že by si hráč musel vybírat jestli chce více obrněných minotaurů a nebo jestli jich bude mít méně, ale za to více šampionů.. ale jen návrh..
ta magie smrti 3 je zajímavá, jen nevím jestli mít 2 stacky střelců (pokud tedy souhlasíš s tím, že by měli druh útoku 2) s toutou schopností..
Možná by to šlo udělat, tak že obyč šampion by měl druh útoku 1 a toxický 2 - protože kdyby šli dva střelci s -5 iniciativou, tak by mohli "vypnout" jednu jednotku..