krystal moci

Hlásenie bugov a netypických správaní hry
Locked
tarrant
Posts: 259
Joined: Mon 21. Sep 2015 17:42:30

krystal moci

Post by tarrant »

Čau, když jsem začal dělat krystal moci, tak se mi vůbec neobjevilo omezení na dobývání, prostě jsem ho sjel na jeden zátah celé za pár minut - všechna 3 dobývání..
Nemám zájem využívat chyby ve hře, tak to hlásím :)
User avatar
Hron
Posts: 1130
Joined: Mon 08. Feb 2016 16:16:11

Re: krystal moci

Post by Hron »

Takhle to funguje již minimálně rok a několikrát se to na chatu rozebíralo. (ale uznávám, že nevím, zda to bylo někdy hlášeno i sem...)

Jinak za mě je to příjemná vlastnost a já bych byl radši, kdyby místo opravy chyby proběhla změna Dobývání a to tak, že by se ten časovač u Dobývání zrušil u všech.
Důvod je ten, že dobývání je omezený počet a každé jde jen jednou a proto nevidím problém v tom, aby bylo jen "přilepšením" a časové omezení bylo jen u opakovatelných věcí na kterých se dá farmit (tažení/plenění).
tarrant
Posts: 259
Joined: Mon 21. Sep 2015 17:42:30

Re: krystal moci

Post by tarrant »

v taženích si farmíš věhlas, je jen dobře že je tam omezení a mělo by se doplnit i do tohoto tažení.. bud jdeš plenit nebo dobývat.. jistě u většiny bohů to nemá moc význam, ale třeba crinis by díky tomu mohla mít světlonoše ještě rychleji, podobně dhar s krakenem..
navíc toto tažení ještě crinis dost naspeeduje v tréninku vojska, stejně tak další bohy.. Ale u crinis je to asi nejvýraznější, navíc nemá šanci zbankrotovat, protože co si budeme nalhávat katakomby jsou jen pro ní a ostatní bohové si zlato shánějí o dost obtížněji..
User avatar
Hron
Posts: 1130
Joined: Mon 08. Feb 2016 16:16:11

Re: krystal moci

Post by Hron »

Dobývání a tažení je rozdíl.
V taženích si farmíš věhlas, protože je můžeš dělat kolikrát chceš. Dobývání můžeš jen jednou a vícekrát ne, takže i když tam nějaký věhlas získáš, tak ve výsledku ho tam až tak moc nenafarmíš...

Co Crinis a Dhara se týče, tak co já vím, tak u nich se často chodí právě to tažení, na ten věhlas a tak věhlas z Dobývání to příliš neuspíší (když se člověk snaží co nejrychleji farmit věhlas).
(Nemluvě o tom, že Crinis taky dost často farmí vhlas přes Údolí stínů, pokud je ještě začátek věku -> tehdy má slušnou šanci vyhrát a když náhodou prohraje, tak si dokáže armádu rychle obnovit.)

PS: Katakomby farmí více bohů, typicky třeba Aether, který má spoustu jednotek se slayerem, případně pak Stínový vulkán (pokud ho někdo pořádně rozehraje).
User avatar
nezmar
Administrátor
Posts: 1603
Joined: Mon 27. Jan 2014 7:42:38

Re: krystal moci

Post by nezmar »

bug bol odstraneny, teraz aj krystal moci funguje rovnako ako ostatne dobyvania.

ALE

davam za pravdu Hronovy, je zbytocne aby bolo dobyvanie obmedzene (chapem preco ale nevidim na to dovod), takze som zrusil casovac na dobyvanie a je mozne dobyt vsetko v jeden den

ALE

ked zautocite v dobyvani tak sa vam tak ci tak aktivuje "VELKA BITVA" a potom nemozete utocit na ostatne (tazenie, plenenie, ...) -> resp. mozete ale po uplynuti ich casu, takze si to rozmyslite kedy pojdete dobyvat ;-)
User avatar
Hron
Posts: 1130
Joined: Mon 08. Feb 2016 16:16:11

Re: krystal moci

Post by Hron »

Super! Děkuji!
Locked