Bonusy z kombinací

Vaše nápady, postrehy, návody a vlastne všetko čo sa týka samotnej hry :)
Locked
evilpyro
Posts: 19
Joined: Sun 16. Feb 2014 19:47:35

Bonusy z kombinací

Post by evilpyro »

Tak mě napadlo, že možná by nebylo na škodu přidat nějaké bonusy i pro kombinace.. Vím, že by to hru učinilo trochu statičtější, ale podle mě počet taktických možností by šel rapidně nahoru.. Co mám konkrétně na mysli?

Jistě jsme všichni hráli kombinaci C C C D - tedy crinis, crinis, crinis a wurmiky na konec. Podle mě, by neškodilo jim dát nějaký bonus. Na začátek by stačilo vybrat pár právě hodně hraných "mixů" a postupně dodělávat i ty méně hrané.
Což samozřejmě přidává otázku o vyrovnanosti.. Jakože kdyby jsme té výše zmíněné jednotce třeba dali možnost získat světlonoše, je jasné že by stala OP. Možná by tedy stačila nějaká drobnost, která by udělala kombinace bohů zajímavější. Co vy na to?

Čím silnější kombinace, tím menší bonus. Nicméně mě docela deptá při hraní Dreadda s flamíkama když vidím tu prázdnou kolonku Bonusy... Tak co vy teda na to?
User avatar
nezmar
Administrátor
Posts: 1603
Joined: Mon 27. Jan 2014 7:42:38

Re: Bonusy z kombinací

Post by nezmar »

Bonusi su vyt orene prave preto aby vyzivali hracov byt vernym.

To ze si niekto zvoli nejaku kombinaciu dava jasne najavo ze je lepsia (podla neho) nez vernostna vetva a ja osobne nwvidim dovod mu to este ulahcovat a davat mu nejake bonusi :-D

Ak sa nohodou dostaneme do stavu, ze kazda budka v hre bude mat nejaky vlastny bonus, tak potom mozno umoznim aby sa dal prenas aj v ramci nevernosti :-D
drago
Posts: 52
Joined: Mon 27. Jan 2014 19:11:20

Re: Bonusy z kombinací

Post by drago »

Přesně, bonusy jen za věrnost :)
Locked