Stránka 11

Mám jednotky v IP bez IP

PříspěvekNapsal: pát 11. led 2019 18:42:22
od Hron
Aktuálně mám u celé armády, že je v Imperátorově paláci a tak s ní nemohu útočit, ale nám Imperátorův palác a tak nemám možnost je od tam poslat.

K situaci došlo tak, že jsem měl armádu v IP. Otevřel jsem okno s armádou a přesunul je pryč, abych mohl dobýt město a abych je mohl co nejrychleji vrátit, tak jsem to okno nezavřel. Dobyl jsem město a v otevřeném okně jsem jednotky zase poslal do IP. Jenže během dobýjení města jsem o IP přišel. Protože okno s armádou nebylo aktualizované, tak jsem tam možnost armádu přesunout do IP měl, ale jejich posláním se okno aktualizovalo a já přišel o možnost je poslat zpět...

Tzn.: Mám zablokovanou armádu a nemohu s tím nic dělat.

Re: Mám jednotky v IP bez IP

PříspěvekNapsal: pát 13. pro 2019 15:23:35
od nezmar
chapem ze troska neskoro :)
vlastne si prisiel na moznost ako poslat PODPORU niekomu od IP. Otazka znie:
- JE TO BUG a treba to zrusit
- JE TO SUCAST HRY a treba to zmenit tak aby sa dalo posielat do IP a spat

ja som skor za prvu moznost, zvlast ked je povolene mat milion klanov a teda v palaci by sa mohli objavit tak povediac neporazitelne armady

Re: Mám jednotky v IP bez IP

PříspěvekNapsal: pát 13. pro 2019 15:33:13
od Hron
Nepamatuji si, že by ta moje armáda bránila IP toho, kdo ho zrovna držel. Ale možné to bylo, je totiž možné, že jsem ten klan hned smazal, protože byl nehratelný.

Ale ať to bylo jakkoliv jsem rozhodně proto, to prohlásit za bug a odstranit to.