Hra:
* zapnuty demoni na heavne
* pri utoku mozete zrusit pouzitie predmetu pre danu jednotku
* znížený počet ingotov potrebných na vylepšovanie plátov a samotných ingotov
* na trhu s runami je možné zapakovať danú ponuku viac krát (1, 5, 20, 50)
* v portaly je mozne zadat opakovanu operaciu (1, 5, 20, 50) - iba pre graficku verziu
Odstranene Bugy:
* chybne pridavanie predmetov obrancom (general dostal vzdy gladius)
* výpočet sily aliancie by sa mal uskutocnovat vzdy ked sa zobrazi aliancia
* fenixovia uz nenicia jednotky s globalnym damage ak padnu vsetci
* pri multidmg sa kontroluje rozdiel utoku a obrany az po vybere cielu (nepredvitatelnost)
Eventy:
* Dóm Ledu - zacina sa objavovat od 1.5M armz, vyrazne to je az od 3.5M
* Dóm Života - zacina sa objavovat od 2M army, vyrazne to je az od 4M
* Dóm Ohne - zacina sa objavovat od 4M army, vyrazne to je az od 9M
* vzhľadom na pridanie nových eventov (Dómov) boli mierne zmenené šance na objavenie Svatine Ledu/Života/Ohne
Dhar:
* velemag zeme nechodi vzdy, ale je tam sanca 33%. V opacnom pripade sa rekruti mag zeme
* bahennym hadom bola zvysena hodnota na 75k
* cena a hodnota kamennych valecnikov bola zredukovana. Rekrut zvyseny (ak idete kamennou cestou)
* Mramorove udoli je mozne prerobit na Onyxove a to nasledne na Topazove - cim sa zavrsila tato vetva
* pridane jednotky Onyxozrout, Topazozrout
Predmety:
* zmenene obrazky pre niektore predmety
* pridane predmety - moznost ziskat pomocou kovarne z inych predmetov
** Kostěná dračí hůl - Unikátní jednotka získá +300% do damage a naučí se Magii smrti 5
** Tutsumasa, Ledová dračí čepel - Unikátní jednotka získá +300% do damage a naučí se Magii ledu 2
** Prsten Života - Unikátní jednotka získá Magii lesa 2
** Boty slabosti - Jednotce klesne inciativa na 1
** Ohnivá dračí zbroj - Unikátní jednotka získá +300% do damage, +5 do obrany a naučí se Magii ohne 7
** Pírka z anděla - Nenemrtvá a Neneživá jednotka získá +7 do životů
Magia
* Ohna 7 - privolava stinovych drakov
* Ohna 8 - privolava stinovych oharov
* Ohna 9 - privolava stinove bestie
update 2.7.3 - návrat démonu
Re: update 2.7.3 - návrat démonu
No, novými eventy bude ve hře opravdu hodně run, což hodně osamostatní klany a trh se bude používat jen na začátku, kdy jich je nedostatek.
este si tie eventy nevidel, takze by som moc nekricalKouji wrote:No, novými eventy bude ve hře opravdu hodně run, což hodně osamostatní klany a trh se bude používat jen na začátku, kdy jich je nedostatek.
podobne ako aethrovu svatinu dava malokto a dokonca tym ubera runy z hry, pretoze ak sa ti objavi svatina znamena to, ze sa ti neobjavi chram a teda prides o tie runy, ktore by si normalne dobyl.
Pri jednoduchsich (led, zivot) - to dava skoro kazdy a je to vyrazne povzbudenie, pri tych ostatnych uz nie je take vyrazne.
Napr. ja som prisiel o kopu run za vulkana, pretoze som nedokazal sundat svatinu ale furt sa mi objavovala a teda som prichadzal o znacny pocet run.
Dalsia vec, urcite sa budu pridavat dalsie veci, ktore spapaju obrovske mnozstva run
Viděl dostal jsem 24 run života, to ti nedá nic + 700k peněz?
No svatyni dává snad každý (Dhar ztráty asi 50-100 topazů, Vulkán 0, Ether s šamanama 0, Dralgar s veledruidy 0, Dreadd 0, Crinis a Ghoro asi budou mít jen větší ztráty). A runy nebes jsou 4x pod cenou.
No, já myslel, že smyslem hry s trhem je, aby se obchodovalo , takhle to bude jen méně a méně, už teď jsem za Dhara nekoupil jedinou runu života a jsem docela spokojený .
Já za Vulkána neměl problém , jednu dobu to byl můj oblíbený bůh a přišel jsem na pár vychytávek .
No svatyni dává snad každý (Dhar ztráty asi 50-100 topazů, Vulkán 0, Ether s šamanama 0, Dralgar s veledruidy 0, Dreadd 0, Crinis a Ghoro asi budou mít jen větší ztráty). A runy nebes jsou 4x pod cenou.
No, já myslel, že smyslem hry s trhem je, aby se obchodovalo , takhle to bude jen méně a méně, už teď jsem za Dhara nekoupil jedinou runu života a jsem docela spokojený .
Já za Vulkána neměl problém , jednu dobu to byl můj oblíbený bůh a přišel jsem na pár vychytávek .
24 je tusim to maximum co tam mozes ziskat, vacsinou je to tak 15
naproti tomu, ja uz od zaciatku predavam runy zivota ako besny. Keby nebolo ich tak by som vlastne nemohol drzat tuto armadu nad vodou tak ako drzim
naproti tomu, ja uz od zaciatku predavam runy zivota ako besny. Keby nebolo ich tak by som vlastne nemohol drzat tuto armadu nad vodou tak ako drzim
Pírko z anděla má šatný popis nebo pírka z anděla je jiný artefakt u který jen není vidět v kovárně ? Šloby nastavit jaký předmět chce člověk eventuelně zkoumat ? Dát 10M za objevení toho, jak vyrobit ingot z temný oceli se asi nikomu nechce... :/
Ty nový předměty super, jen pro těch skládaných předmět pro unikátky, šla by nastavit imunita na ohnivý štít ? jinak jsou pořád takové méně použitelné.
Ty nový předměty super, jen pro těch skládaných předmět pro unikátky, šla by nastavit imunita na ohnivý štít ? jinak jsou pořád takové méně použitelné.
hele, ja te uklidnim. vykoupim vsechny runy zivota co na trh das... Aktuálně tam nejsou žádné. Tak šup tam s nima.Kouji wrote:Viděl dostal jsem 24 run života, to ti nedá nic + 700k peněz?
Sorry, hraju jen Dhara, a tam je potřebuju, tam jsem ale soběstačný .
zda se mi to nebo na te ohnive draci zbroji zmizl ten stit z te puvodni ohnive zbroje takze se unikatni jednotka s timhle stejne rozbije o stit
nezdaChasty wrote:zda se mi to nebo na te ohnive draci zbroji zmizl ten stit z te puvodni ohnive zbroje takze se unikatni jednotka s timhle stejne rozbije o stit